Jei pergalę švęs Tommy Coyle'as, jis turės galimybę išbandyti jėgas su kitu tėvynainiu ir artimu draugu Luke'o Campbellu, kuris yra 2012 metų olimpinių žaidynių lengviausio svorio (iki 53,5 kg) nugalėtojas. Be to, šis atletas pasaulio mėgėjų čempionate yra laimėjęs sidabro, o Europos pirmenybėse – aukso medalį.

25-erių metų T. Coyle'as yra IBF (Tarptautinės bokso federacijos) tarptautinis čempionas. Šį titulą Didžiosios Britanijos sportininkas pelnė 2013 metais, o po to du kartus apgynė. T. Coyle'as profesionalų ringe 20 kartų laimėjo (9 - nokautu), dusyk nusileido varžovams. Dabar šis britas triumfavo penkiose kovose iš eilės.

31-erių metų Martinas Gethinas, kuris yra T. Coyle'o treniruočių partneris – buvęs IBF tarptautinis čempionas, taip pat anksčiau yra tapęs Didžiosios Britanijos ir Anglijos čempionu. Pastaruosius porą metų M. Gethiną persekiojo nesėkmės, kai jis pralaimėjo tris kovas iš eilės, bet pernai gruodžio mėnesį pralaimėjimų seriją nutraukė – įveikė tautietį Keviną McCauley.

M. Gethinas profesionalų varžybose šventė 25 pergales (11 - nokautu), šešis kartus turėjo pripažinti priešininko pranašumą.

Kovos favoritu vadinamas T. Coyle'as.

„Neabejoju, kad įveiksiu Martiną, ir nekantriai lauksiu kovos su savo bičiuliu Luke'u Campbellu. Mes draugaujame, bet ringe aš noriu būti stipriausias. Trokštu būti geriausiu Didžiosios Britanijos boksininku lengvojo svorio kategorijoje“, – sakė T. Coyle'as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją