Krepšinis: nuo kovų LKL čempionate iki NKL finalo ketverto atomazgos

Vienam savaitgaliui Lietuvos krepšinio sostine taps Raseinių „Karpynės“ sporto arena. Čia šeštadienį ir sekmadienį vyks Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) finalo ketverto kovos.
Keturios komandos – „Palanga“, Klaipėdos „Nafta-Uni-Akvaservis“, Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ ir Molėtų „Ežerūnas-Karys“ - kovos dėl čempionų titulo ir vienintelio kelialapio į kitų metų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybes.

DELFI TV eteryje krepšinio gerbėjai išvys visas keturias finalo ketverto rungtynes – du šeštadienio pusfinalio susitikimus ir sekmadienį desertą – mačą dėl trečios vietos ir didįjį finalą.

LKL pirmenybėse reguliaraus sezono kovos artėja prie pabaigos ir ketverios sekmadienį vyksiančios rungtynės gali įnešti dar daugiau intrigos į grumtynes dėl aukštesnių pozicijų turnyro lentelėje. Įdomiausia sekmadienio dvikova LKL čempionate – nuo 16.10 val. prasidėsianti Kauno „Žalgirio“ ir „Šiaulių“ klubų akistata.

Rankinis: jaunių merginų jėgų testas ir žūtbūtinis vilniečių ir alytiškių susirėmimas

Lietuvos jaunių merginų (U-19) rankinio rinktinė penktadienį pradės kovas Europos čempionato atrankos turnyre. Garliavoje vyksiančiame keturių komandų turnyre Alos Senvaitienės auklėtinės susitiks su Farerų salų, Norvergijos ir Čekijos rinktinėmis.

Į liepos mėnesį Ispanijoje vyksiantį Europos jaunių merginų rankinio čempionatą pateks dvi geriausios grupės komandos, todėl kiekviena dvikova mūsų šalies merginoms taps aukso vertės. Rankinio gerbėjai tiesiogiai išvys visas šešerias atrankos turnyro Garliavoje rungtynes.

Lietuvos „Vivus.lt rankinio lygos“ čempionate į antrą pusfinalio dvikovą šeštadienį nuo 13.50 val. stos „Vilniaus“ ir Alytaus „Almeidos-Stronglaso“ rankininkai. Serijoje iki dviejų pergalių 1-0 pirmaujantys alytiškiai svečių arenoje sieks iškovoti tiesioginį kelialapį į finalą, tačiau sostinės klubas lengvai pergalės varžovams atiduoti nežada.

Bušido: tituluotų kovotojų kovos tiesiogiai iš Alytaus

Praėjus 12 metų i Alytaus miestą sugrįžta didžiausias Europoje sporto renginys „BUSHIDO & KOK HEROS SERIES 2015“. Balandžio 18 d. kovos menų gerbėjai galės pamatyti vieną iš pasaulinių etapų. 

Alytaus arenoje vyksiančiame turnyre susikaus stipriausi kovotojai iš visos Europos. Artėjančiame turnyre Lietuvos bušido kovotojų lauks tikras jėgos ir valios išbandymas. Kuriam iš stipriausių pasaulio kovotojų pavyks prasibrauti pro galingus priešininkus iki išsvajoto titulo parodys tik lemtingoji balandžio 18 d. Čia bus visko: džiaugsmo, laimės, pykčio ir nusivylimo. Visa tai įmanoma tik ringe. Lietuviams belieka palinkėti stiprybės ir sėkmės. Transliacijos iš Alytaus pradžia – nuo 18.45 val.

Kultūrizmas ir fitnesas: raumeningų atletų bei išpuoselėtų kūno linijų fiesta Kėdainiuose

Kėdainiuose balandžio 18 d. vyks jubiliejinis 35-as Lietuvos kultūrizmo, fitneso ir bikinio atviras čempionatas, skirtas paminėti Lietuvos kultūrizmo penkiasdešimtmečiui ir populiarinti kultūrizmą ir fitnesą Lietuvoje.

Tobulų kūnų fiestoje varžysis ne tik pajėgiausi atletai iš Lietuvos, bet sulauksime ir svečių iš Latvijos, išaiškinsime geriausius Lietuvos kultūrizmo ir fitneso sportininkus, trenerius, klubus. Varžybose dalyvaus daugiau nei šimtas sportininkų, kurie varžysis kultūrizmo, kūno fitneso, klasikinio kultūrizmo, vyrų figūros bei bikini fitneso rungtyse.

Gausiausia dalyvių skaičiumi bus bikini fitneso rungtis, kuri sparčiai populiarėja ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Šios varžybos bus rekordinės dalyvių skaičiumi bei sutrauks sportininkus iš įvairių Lietuvos kampelių. Transliacijos iš Kėdainių pradžia – nuo 15 val.
 
Futbolas: ar pavyks „Trakams“ atimti taškų iš „Žalgirio“?

Interneto DELFI TV televizijos eteryje futbolo gerbėjai galės stebėti 9-o turo kovas Lietuvos „SMScredit.lt A lygos“ futbolo čempionate. Didžiausią intrigą dar prieš prasidėsiančias turo kovas kelia šeštadienį vyksiančios rungtynės tarp čempiono Vilniaus „Žalgirio“ ir „Trakų“ futbolininkų. Vilniečiai kol kas čempionate žygiuoja be kluptelėjimų ir per septynerias rungtynes neprarado nė vieno taško. Savo ruožtu pralaimėjimu ir lygiosiomis šių metų pirmenybes pradėjusi „Trakų“ ekipa pastaruoju metu taškų nebarsto ir turnyro lentelėje tvirtai užima antrą vietą.

Ar pavyks „Žalgirio“ komandai dar vieneriose „SMScredit.lt A lygos“ čempionato rungtynėse iškovoti tris taškus, sužinosite šeštadienį stebėdami DELFI TV transliaciją nuo 17 val.

DELFI TV tiesioginių transliacijų tvarkaraštis savaitgaliui:

KREPŠINIS

Šeštadienis

14.50 val. NKL pusfinalio rungtynės „Palanga“ – Klaipėdos „Nafta-Uni-Akvaservis“;
17.50 val. NKL pusfinalio rungtynės Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ – Molėtų „Ežerūnas-Karys“.

Sekmadienis

12.50 val. NKL rungtynės dėl trečiosios vietos;
16.20 val. NKL rungtynės dėl pirmosios vietos;
16.10 val. LKL čempionatas „Žalgiris“ – „Šiauliai“;
16.50 val. LKL čempionatas „Pieno žvaigždės“„Lietkabelis“;
16.50 val. LKL čempionatas „Mažeikiai“ – „Lietuvos rytas“;
16.50 val. LKL čempionatas „Prienai“ – „Dzūkija“.

RANKINIS

Penktadienis

16.50 val. Europos jaunių merginų čempionato atranka: Norvergija – Čekija;
18.50 val. Europos jaunių merginų čempionato atranka: LietuvaFarerų salos.

Šeštadienis 

13.50 val. Lietuvos „Vivus.lt rankinio lygos“ pusfinalis „Vilnius“Alytaus „Almeida-Stronglasas“;
13.50 val. Europos jaunių merginų čempionato atranka: Čekija – Farerų salos;
15.50 val. Europos jaunių merginų čempionato atranka: Lietuva – Norvegija.

Sekmadienis

12.50 val. Europos jaunių merginų čempionato atranka: Farerų Salos – Norvegija
14.50 val. Europos jaunių merginų čempionato atranka: Lietuva – Čekija

BUŠIDO

Šeštadienis

18.45 val. Bušido turnyras Alytuje: „KOK Bushido Series”

FITNESAS IR KULTŪRIZMAS

Šeštadienis

14.50 val. 35-as atviras Lietuvos kultūrizmo, fitneso ir bikinio čempionatas

FUTBOLAS

Penktadienis

19.20 val. „SMScredit.lt A lygos“ čempionatas „Sūduva“ – „Atlantas“

Šeštadienis

14.50 val. „SMScredit.lt A lygos“ čempionatas „Spyris“„Utenis“
16.50 val. „SMScredit.lt A lygos“ čempionatas „Trakai“ – „Žalgiris“

Sekmadienis

14.50 val. „SMScredit.lt A lygos“ čempionatas „Granitas“ – „Šiauliai
16.50 val. „SMScredit.lt A lygos“ čempionatas „Stumbras“ – „Kruoja“