Pirmoje tarptautinėje kovoje Karolis Mulvinskas (Šakių „Ošimas“) grūmėsi su Pavelu Lapovu (Rygos „Sev Arch“). Teisėjų sprendimu kovą laimėjo Latvijos sportininkas.

Antra dvikova vyko tarp Pauliaus Žutauto (Tauragės „Taurris“) ir Sergejaus Jefimovo („Sev Arch“). Teisėjai skyrė lygiąsias.

Trečioje tarptautinėje kovoje susitiko Pavelas Baženovas („Sev Arch“) ir Matas Mozūras (Kauno „Team Legion/Pantera“). Nuo pat pirmos minutės M. Mozūras pervedė kovą į parterį ir jau pirmo raundo viduryje atliko smaugimo veiksmą, taip išplėšdamas pergalę.

Ketvirtoje kovoje Aleksandr Čižovas („Sev Arch“) pralaimėjo Ernestui Varankevičiui („Ošimas“). Lietuvis taip pat pervedė kovą į parterį ir pirmame raunde įveikė savo priešininką rankos laužimu.

Penktoje dvikovoje Raseinių atstovas Klaidas Ulvidas (Raseinių „Pantera“) laimėjo prieš Danilą Kučurą („Sev Arch“). Raseinietis vos per 20 sekundžių pergalę iškovojo, atlikdamas skausmingą rankos laužimą.

Šeštoje tarptautinėje kovoje susigrūmė Renatas Buškus (Kauno „Team Legion/Otso Gym“) ir Muradas Sadikovas („Sev Arch“). Tai buvo viena gražiausių turnyro kovų, abu sportininkai negailėdami vienas kito naudojo ir smūginę ir imtynių technikas. Pasibaigus dviems raundams teisėjai skyrė pratęsimą, tačiau nugalėtojo išsiaiškinti nepavyko. Po ilgų teisėjų diskusijų buvo paskelbtos lygiosios.

Atkaklios kovos vyko ir tarp Lietuvos kovotojų. Pergales šventė: Titas Laugalys (Raseinių „Pantera“), Mažvydas Bernikas (Jurbarko „Pantera“), Martynas Rudnickis (Telšių sporto mokykla), Gytis Brazauskas (Raseinių „Pantera“), Justinas Jasaitis (Raseinių „Pantera“) ir Dargirdas Šimkus (Jurbarko „Pantera“).

Vakaro kovoje pagal K-1 taisykles Žydrūnas Juodis (Kauno „Fighter Houze Academy“) pralaimėjo Kristupui Ivanauskui (Tauragės „Kova“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją