Po pertraukos – nelengva

Praėjusio sezono vicečempionai dragūniečiai pirmąjį susitikimą su varėniškiais laimėjo dviženkliu skirtumu – 39:28. Šįkart klaipėdiečiams nebuvo taip lengva – rungtynės baigėsi rezultatu 29:23 (15:13).

Varėnos ekipoje rezultatyviausias buvo Laurynas Petrušis, įmetęs 8 įvarčius, po 4 įmetė Rimantas Palevičius ir Donatas Leknickas, 3 pridėjo Šarūnas Krisiulevičius.

„Dragūnui“ 8 įvarčius pelnė Gabrielius Virbauskas, 4 – Benas Butkus, po 3 – Modestas Vaitekūnas, Laurynas Simonavičius, Lukas Simėnas ir Šarūnas Ugianskis.

Visas 9 žaistas rungtynes laimėjęs „Dragūnas“ lygoje užima pirmąją vietą.

Laurynas Petrušis („Ūla“): „Mūsų šiandien buvo gerokai per mažai, galėjome, aišku, susitvarkyti ir su tuo, tačiau viskas matyti rezultate. Buvo tikrai daug nesėkmingų ir blogų metimų. Didžiausia klaida šiose varžybose buvo prarasti kamuoliai.“

Artūras Juškėnas („Dragūnas“): „Tai pirmos varžybos po ilgos pertraukos, buvo daug nesėkmių, kurios, žinoma, numatomos po ilgos pertraukos. Manau, Varėnoje yra sudėtinga žaisti visoms komandoms ir mes tai puikiai žinome. Varžybų eiga esu patenkintas, tačiau savo komanda ir jos žaidimu ne. Žiūrėsim toliau, stengsimės kažką keisti, daryti.“

Kauniečiai problemų neturėjo

Antrosiose trečiadienio rungtynėse Kauno „Granitas-Karys“ nesunkiai nugalėjo Panevėžio „grifus“ – dvikova baigėsi rezultatu 33:19 (15:9).

Panevėžio ekipą bandė gelbėti 8 įvarčius (2 iš 7 m) įmetęs Domantas Pukas, 3 įvarčius pelnė Titas Žebelys, po 2 – Tautvydas Pavilonis ir Gytis Naudžiūnas.

„Granito“ gretose lyderiavo po 6 įvarčius pelnę Mindaugas Urbonas ir Paulius Šarkauskas (1 iš 7 m), 5 įmetė Deivydas Virbauskas, 4 – Marius Kairys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)