Lietuviams šios varžybos - tai pasiruošimas artėjančiam Europos komandiniam čempionatui Portugalijoje.

E. Stuckytė grupės varžybose užėmė 2-ą vietą ir toliau į pagrindinę lentelę nepateko. Sportininkė rezultatu 4:3 įveikė prancūzę Stephanie Loeuillettę (237), bet vėliau rezultatu 0:4 pralaimėjo Japonijos atstovei Miyu Maeda (72).

Tuo metu R. Paškauskienė kovas tęsia toliau pagrindinėje lentelė. Grupėje lietuvė įveikė visas varžoves: egiptietę Nadeen El-Dawlatly (195) rezultatu 4:0, o kroatę Petrą Petek (297) - rezultatu 4:1.

Penktadienį R. Paškauskienė pirmą susitikimą pagrindinėje lentelėje pradės su 21-a pasaulio rakete Xiaona Shan iš Vokietijos.

T. Mikučiui vienetų varžybos baigėsi patyrus du pralaimėjimus grupės varžybose: 0:4 slovėnui Janui Zibratuyi (246) ir 0:4 vengrui Adamui Pattantyus (86).

T. Mikučiui baigėsi ir dvejetų varžybos. Lietuvis poroje su slovaku R. Rezetka rezultatu 0:3 pralaimėjo Vokietijos porai Benediktui Dudai (151) ir Steffei Mengeliui (39).

R. Paškauskienės ir E. Stuckytės pora dvejetų varžybas taip baigė. Mūsiškių pora rezultatu 1:3 nusileido Jiao Li ir Jie Li (40) duetui, atstovaujančiam Olandijai.