Į ringą įžengs ne tik vienas geriausių sporto klubo „Titanas“ auklėtinių Vaidas Valančius, tačiau ir kiti pajėgiausi Lietuvos sportininkai. Specialiojoje vakaro dvikovoje aistruoliai galės mėgautis pasaulio čempiono Deivido Danylos pasirodymu.

Pasak šios Tailando sporto šakos Lietuvoje pradininko Mariaus Misiūno, kovotojų įdirbis ir rezultatai stebina su lig kiekviena diena. Treneris džiaugiasi matydamas taip progresuojančius kovotojus ir deda visas pastangas patikėdamas jiems šio kovos meno paslaptis ir plonybes.

„Laukia stiprios ir daug jėgų atimančios kovos, tačiau matydamas savo auklėtinių užsidegimą ir ryžtą – net neabejoju jų sėkme ir pergale.“

Kolegų palaikyti ateisiantis daugkartinis muai tai ir K-1 turnyrų nugalėtojas ir pačiu geriausiu visų laikų Lietuvos kovotoju tituluojamas Remigijus Morkevičius apgailestauja, kad šiemet kovas stebėti galės tik nuo žiūrovų suolelio.

Garsiame TV3 projekte „Šuolis“ dalyvaujantis sportininkas prisipažįsta, kad laidų filmavimai ir treniruotės atima visą jo laiką ir pasiruošimas kovoms jam būtų buvęs per didelis iššūkis. Nepaisant to, sportininkas neapleido mylimo sporto ir net gi spėjo nusifilmuoti turnyrą pristatančiame klipe.

„Niekada nepamiršiu to, kas padarė mane tokiu, koks esu dabar. Muai tai leidžia tobulėti ne tik fiziškai – tai energijos užtaisas tiek kūnui, tiek sielai. Nė už ką nepraleisiu šio reginio ir stebėsiu visas kovas iš pat pirmųjų eilių!“, - komentavo R. Morkevičius.

Šio turnyro tikslas – išaiškinti, kas vertas suremti pirštines su pajėgiausiais užsienio kovotojais didžiojoje arenoje. Pasak Lietuvos muai tai sąjungos generalinio sekretoriaus Nerijaus Lukšo, kaip tik dabar žengiamas dar vienas didžiulis žingsnis Lietuvos sporto istorijoje.

„Džiugu matyti, kad pastangos davė vaisių ir muai tai profesionalai iškovoja vis daugiau medalių ir titulų tarptautiniuose turnyruose. Šie sportininkai ne tik populiarina pačią sporto šaką, tačiau garsina ir visą Lietuvą. Tikiu, kad tai gali tapti dar viena Lietuvos sporto tradicija, kadangi vizija, gimusi, palyginti, dar visai neseniai, įgauna neprognozuojamą pagreitį“, - džiaugiasi N. Lukšas.

Renginio video su Remigijumi Morkevičiumi:
https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&x-yt-cl=84503534&v=N8edDJ7GM6s
Renginio video filmavimo užkuliusiai su Remigijumi Morkevičiumi:
https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&x-yt-cl=84503534&v=N8edDJ7GM6s

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)