„Pastarosios varžybų dienos Stokholme buvo tikrai įdomios! Buvo puiku pamatyti, kaip mano kūnas jaučiasi ir reaguoja į ilgiausią kol kas darytą stovyklą aukštikalnėse!

Džiaugiamės gavę vertingos informacijos ir patirties! Noriu visiems padėkoti už palaikymą ir laukiu toliau tęsti darbą ir pasiruošimą pasaulio čempionatui“, – „Instagram“ paskyroje savo gerbėjams pirmadienį rašė R. Meilutytė.

Plaukikė nuotraukoje prisistato su savo amerikiete drauge Philli.

R. Meilutytei teko nemažas išbandymas – į varžybas Stokholme ji atvyko tiesiai iš treniruočių aukštikalnėse Kolorado Springse, JAV. Jai teko trinti oro uostų suolus Denveryje ir Miunchene, kol pasiekė Švedijos sostinę.

Pasaulio plaukimo ilgajame baseine (50 m) čempionatas vyks liepos 23-30 dienomis Budapešte.

Colorado Springs✔️Denver✔️Munich 🔜Stockholm ✈️🇸🇪💙 #airportlife #jetlag #stokcholmopen2017

A post shared by Ruta Meilutyte (@rutameilutyte) on Apr 7, 2017 at 3:11am PDT

Lietuvos rinktinės kraityje Stokholme yra trys aukso ir vienas sidabro medaliai. Šeštadienį 200 metrų plaukimo nugara rungties finale triumfavo D. Rapšys.

21-erių metų plaukikas distanciją įveikė per 1 min. 57,08 sek. ir pasiekė ketvirtą sezono rezultatą pasaulyje.

Sekmadienį D. Rapšys 200 metrų laisvu stiliumi plaukimo finale iškovojo ne tik aukso medalį, bet ir pagerino Lietuvos rekordą (1 min. 47,1 sek.).

Sekmadienį Giedrius Titenis 100 metrų krūtine finale nuotolį įveikė per 1.00,15 min. ir iškovojo pirmą vietą, o 200 metrų varžybose šeštadienį anykštėnas pasipuošė sidabro medaliu (2 min. 11,28 sek.).

Prizinis varžybų fondas yra 65 000 eurų. Kiekvienos rungties nugalėtojas gaus 600 eurų, antros vietos – 300, o trečios – 100. Absoliučiai geriausi sportininkai (vyrai ir moterys) pagal reitingo taškų lentelę gaus po 7 500 eurų, antros vietos laimėtojai – po 5 000, o trečios – po 2 500.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)