„Nežinau, ką galėčiau padaryti ar pasakyti, kas kažkaip galėtų padėti. Kalbėjausi su jo šeima ir išreiškiau savo užuojautą, – kalbėjo A. Braiwoodas. – Su Timu buvome draugai, prieš kovą dar trumpai kalbėjome. Norėjome sirgaliams parodyti gerą kovą. Viskas buvo tik apie tai“.

T. Hague jau pirmajame raunde praleido keletą itin stiprių smūgių. Buvęs UFC kovotojas po dar vieno triuškinamo smūgio antrame raunde krito ant nugaros ir su galva trenkėsi į ringo grindis.

Teisėjas paskelbė nokautą ir sportininkui iš karto buvo teikiama medicininė pagalba. T. Hague tik padedamas komandos narių paliko ringą, tačiau vėliau netekęs sąmonės buvo skubiai gabenamas į ligoninę.

Nepaisant iš karto atliktos operacijos kovotojo gyvybės išgelbėti medikams nepavyko.

Rip brother you will live in my heart forever. I will fight for us both now, I know that's what you would have wanted. pic.twitter.com/H682h6rwJu
— Adam Braidwood (@BraidwoodBoxing) June 19, 2017

Į nokautą velionį pasiuntusį A. Braidwoodą kamuoja kaltės jausmas: „Vietoje to, kad jam padėčiau, panirau į triumfo akimirką“.

Sunkiai tvardydamasis su gerklėje lūžtančiais žodžiais boksininkas kalbėjo toliau. „Tai, ko žmonės vėliau nematė – priėjęs padėjau jam ir pasakiau, kad jį myliu“.

Pabaigoje A. Braidwoodas paprašė bokso sirgalių pagelbėti T. Hague šeimai, suteikti jėgų gyventi toliau. Tuomet jis ištarė: „Niekas to nenorėjo...“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)