Didžiulį susidomėjimą prieš sezoną sukėlė „Juodupės“ manevrai, kai klubas užregistravo septynis legionierius iš Rusijos, Kazachstano ir Latvijos. Komanda pareiškė pasiryžusi kovoti dėl čempionato medalių ir norinti pakartoti 2015-ų sėkmę, kai buvo iškovoti bronzos apdovanojimai.

Komandos viena kitą pažįsta ne pirmus metus, tad kova aikštelėje buvo kieta nuo pirmos minutės. Pirmas įvartis krito kėlinio pabaigoje, kai pasižymėjo „Juodupės“ legionierius iš Rusijos Aleksejus Zubenka (16:57, Aleksejus Nikulinas ir Konstantinas Isajevas rez. perdav.).

Sunkiose rungtynėse žaidėjai dažnai klydo ir antrame kėlinyje, kuriame dar penkis kartus sėdosi ant nubaustųjų suolelio, o milžinišką pranašumą turėjusi „Juodupė“ niekaip neįstengė pralaužti Simo Baltrūno vartų gynybos.

Tik trečiame kėlinyje „Juodupė“ dar tris kartus baudė pavargusius varžovus. Kėlinio pradžioje varžovus į nokdauną pasiuntė Mauras Baltrukonis (43:02, Marselis Baikejevas), kai mažumoje pelnė antrą įvartį. Vos po pusantros minutės K. Isajevas (44:43, A. Zubenka) padidino persvarą iki trijų įvarčių.

Tašką rungtynėse padėjo K. Isajevas (57:35, Artūras Katulis, A. Zubenka), kai išnaudojo kiekybinę daugumą.

„Juodupės“ vartininkas iš Kazachstano Nikolajus Kolioglovas atrėmė visus 12 varžovų metimų (100 proc.), jo kolega S. Baltrūnas – 53 iš 47 (92,98 proc.).

Kitos čempionato rungtynės įvyks Vilniuje ketvirtadienį, kai Pramogų arenos didžiojoje aikštėje įvyks sostinės derbis, kur susitiks „Hockey Punks“ ir „Geležinis vilkas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją