Moterų 40+ amžiaus grupėje triumfavo Kauno „Sixta+“ tinklininkės. Jos finale po gražios kovos 2:1 nugalėjo Maskvos MVF (Rusija) komandą. Trečią vietą šioje grupėje užėmė ir bronzos medalius iškovojo Vilniaus „Laimos“ tinklininkės.

Vyrų grupėje pasižymėjo Kauno „Kuro aparatūros“ atstovai. Jie 40+ amžiaus grupėje iškovojo sidabro medalius, o 60+ grupėje pasidabino bronza.

Kitus medalius išsidalino užsienio komandos. Pirmas vietas užėmė „Kaman Volley“ (Lenkija, +40), Rygos FCG (Latvija, 50+) ir „Tallin“ (Estija, 60+) vyrai bei „Chmelničianka“ (Ukraina, 35+) ir Maskvos MVF (Rusija, 50+) moterys.

„Visi labai patenkinti. Užsienio komandų atstovai džiaugėsi, kad rungtynės buvo labai aukšto lygio, o tai labai puošia šį turnyrą. Suvažiavo geriausios kaimyninių šalių ekipos ir visos jau teiravosi, ar bus rengiamas toks turnyras ir kitais metais“, - džiaugėsi turnyro organizatorė ir Vilniaus miesto tinklinio federacijos prezidentė Dangė Gilienė.

EEVZA varžybos šiemet buvo tęsinys tradicinio, jau aštuntą kartą rengiamo, pirmo Lietuvos tinklinio sporto meistro, šiemet 85-erių metų jubiliejų švęsiančio Vladimiro Artamonovo vardo veteranų turnyro.

„Tai yra simbolinis įvykis Lietuvos tinklinio šeimai, nes gavę EEVZA pasiūlymą, šiuo turnyru galėjome pagerbti Lietuvos tinklinio meistrą V. Artamonovą. Mums labai malonu, kad Vilniuje varžėsi daugybė praeityje garsių tinklininkų iš stiprių tinklinio valstybių. Tikimės, kad šis čempionatas taps tradiciniu“, - pabrėžė Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas Darius Čerka.

Visų amžiaus grupių nugalėtojai ir prizininkai:

Vyrai

40+

1. „Kaman Volley“ (Lenkija);
2. Kauno „Kuro aparatūra“;
3. „United“.

50+

1. Rygos FCG (Latvija);
2. „Siabry“ (Baltarusija);
3. „Aviacon“ (Ukraina).

60+

1. „Tallin“ (Estija);
2. „Siabry“ (Baltarusija);
3. „Kuro aparatūra“.

Moterys

35+

1. „Chmelničianka“ (Ukraina);
2. Maskvos MVF (Rusija);
3. Talino „Pirita“ (Estija).

40+

1. Kauno „Sixta+“;
2. Maskvos MVF (Rusija);
3. Vilniaus „Laima“.

50+

1. Maskvos MVF (Rusija);
2. „Charkov“ (Ukraina);
3. „Tallin“ (Estija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)