Gerasis dėdė C. Ronaldo

Tiems, kam kodas CR7 nėra mėgstamiausias, Cristiano Ronaldo neretai atrodo pasipūtęs savimyla. Bet geriausias praėjusių metų futbolininkas pademonstravo turintis ir kitą, gerokai žmogiškesnį, veidą.

Gegužę Japonijoje vykusioje konferencijoje vietos berniukas scenoje mėgino portugališkai pakalbinti Madrido „Real“ ir Portugalijos rinktinės žvaigždę. Tik tarti neįprastus žodžius jam sekėsi taip sunkiai, kad publika pradėjo prunkšti ir šaipytis.

Tuomet ją sudrausmino pats C. Ronaldo, stojęs į savo pašnekovo pusę.

„Ko čia juoktis? Jis gerai kalba portugališkai, labai gerai. Turėtumėte juo džiaugtis, nes jis stengiasi“, – auditoriją sugėdino 30-metis puolėjas, po savo pastabos susilaukęs aplodismentų.

U. Boltas prieš operatorių ir riedį

Sprinto karaliui Usainui Boltui rugpjūtį nepavyko kaip reikiant pasidžiaugti Pekine (Kinija) apgintu 200 m bėgimo pasaulio čempiono titulu. Triumfuojančiam jamaikiečiui sukant garbės ratą aplink „Paukščio lizdo“ stadioną, jis sulaukė netikėto „antpuolio“ iš nugaros.

U. Boltui iš paskos ant riedžio sekęs operatorius nesuvaldė savo transporto priemonės ir rėžėsi į čempioną: abu akimirksniu atsidūrė ant žemės.

Galima tik spėlioti, kiek kainuoja greičiausio planetos žmogaus kojos, bet apsižioplinusio kinų televizijos darbuotojo laimei, jam šis skaičius pateiktas nebuvo.

Jamaikos žvaigždė pakilo visiškai sveikas, o kitą dieną per apdovanojimų ceremoniją šypsodamasis priėmė operatoriaus atsiprašymo ženklą – draugystės apyrankę.

Išmaudytas S. Blatteris

Šiais metais virš ilgalaikio FIFA prezidento Seppo Blatterio galvos prapliupo tikra negandų liūtis, bet prieš tai korupcija kaltinamas šveicaras buvo apipiltas doleriais.

Liepą įsibėgėjus FIFA korupcijos skandalui, tiesiogiai transliuojamos spaudos konferencijos metu prie futbolo patriarcho priėjo Didžiosios Britanijos komikas Simonas Brodkinas.

Išrėžęs, ką galvoja apie prie šiltos kėdės priskretusį funkcionierių, nelauktas svečias S. Blatteriui virš galvos sviedė pundą netikrų pinigų kupiūrų.

Sutrikusio S. Blatterio dolerių lietuje nuotraukos tapo populiariausia kyšininkavimo futbole temų iliustracija visame pasaulyje.

Nepraustaburnė mylimoji

Menininkė Kim Sears turbūt nesiryžtų garsiai pakartoti to, ką sakė apie Tomašą Berdychą, jei laiko save tikra dama.

Sausį per „Australian Open“ pirmenybes geriausio Didžiosios Britanijos tenisininko Andy Murray sužadėtinė spirgėte spirgėjo tribūnoje.

Kuomet jos antroji pusė varžėsi su čeku T. Berdychu, K. Sears pratrūko: varžovą ji išplūdo ištisa tirada, kurioje dažniausiai kartojamas buvo angliškas žodis iš „f“ raidės. Mergina užsimiršo, kad ją, kaip ir kitus žaidėjų artimuosius tribūnose, nuolat seka televizijos kameros objektyvas.

Banglentininkas prieš ryklį

Vis dėlto liepą nufilmuota kai kas žymiai kraupesnio nei A. Murray būsimos žmonos velniavimasis.

Pagrindiniu istorijos herojumi tapo vienas žymiausių pasaulio banglentininkų Mickas Fanningas.

34-erių australas prie Pietų Afrikos krantų dalyvavo tarptautinėse varžybose. Plūduriuodamas ant savo banglentės vandenyne, M. Fanningas paskutinę akimirką pajuto pavojų sau už nugaros.

Ten buvo grėsmingas plėšrūnas – didysis baltasis ryklys.

Užpuolikas metėsi ant savo grobio ir nustūmė jį nuo banglentės. Prieš televizijos kameras suputojo vandenys: užvirė trumpos grumtynės.

M. Fanningas gali dėkoti likimui: nuo ryklio dantų jis išsisuko prisidengęs banglente ir paknopstomis nuplaukė į šalį.

„Trenkiau jam į nugarą“, – akistatą su mirtinu pavojumi prisiminė sportininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)