16-os atrankos grupės turnyrą laimėjusi lietuvė sekmadienį 4:1 įveikė Eunice Lim iš Singapūro ir 4:0 nugalėjo Mabelyn Enriquez iš Gvatemalos.

Kvalifikacinio etapo 13-oje grupėje vieną pergalę iškovojo ir du pralaimėjimus patyrė, bet dėl geresnio tarpusavio susitikimų balanso antrą vietą užėmė ir į kitą etapą pateko A. Macaitė. Lietuvos stalo tenisininkė sekmadienį 3:4 nusileido ketvirtoje pozicijoje likusiai Cheng I Kuok iš Makao ir 2:4 turėjo pripažinti grupės nugalėtojos čilietei Paulinos Vegos pranašumą.

62-os atrankos grupės turnyrą laimėjęs A. Udra pirmadienį lemiamoje dvikovoje 4:2 įveikė olandą Rajko Gommersą.

Tik antras 7-oje atrankos grupėje liko jaunasis Medardas Stankevičius, dėl vietos kitame varžybų etape 0:4 pralaimėjęs čekui Tomašui Tregleriui.

Savo pasirodymą vyrų dvejetų varžybose baigė V. Martinkaus ir esto Aleksandru Lusinu pora, antrame kvalifikacinių varžybų rate 0:3 pralaimėjusi brazilams Cazuo Matsumoto ir Thiago Monteiro.

Moterų dvejetų kvalifikacinėse varžybose E. Stuckytės ir A. Macaitės pora pirmame rate varžovių neturėjo, o antrame rate lietuvės žaidžia su amerikiečių Judy Hugh ir Prachi Jha duetu.

Mišrių dvejetų varžybose R. Paškauskienės ir serbo Aleksandro Karakaševičiaus duetas pirmame pagrindinių varžybų rate (1/128 finalo) žais su Kinijos pora - Anu Yan ir Yang Wu, o Medardo Stankevičiaus ir E. Stuckytės pora susitiks su švedais Mattiasu Karlssonu bei Matilda Ekholm.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)