Dalyviai rungėsi trijose rungtyse: asmeninėje, porų ir komandų. Be to, pagal visose šiose rungtyse surinktų taškų skaičių buvo renkama absoliučiai geriausia komanda (4 vyrai ir 2 moterys).

Asmeninės rungties finale susitiko Darius Labanauskas (klubas „Smiginis LT“; Kaunas) ir Arūnas Čiplys (Mažeikių „Darts“ klubas). Čempionu tapo D. Labanauskas (rezultatas 4:3).

D. Labanauskas pusfinalyje rezultatu 4:1 pranoko olandą Martiną Jongenjaną, o A. Čiplys 4:2 laimėjo prieš norvegą Christianą Johanseną.

Asmeninės rungties moterų finalas buvo suomiškas: Maret Liiri prieš Kirsi Viinikainen. Jos abi, žaisdamos kartu, vėliau laimėjo ir komandų, ir porinę rungtis.

Asmeninę moterų rungtį rezultatu 4:2 laimėjo K .Viinikainen. Pusfinalyje ji rezultatu 4:2 įveikė latvę Anitą Maldere, о М. Liiri rezultatu 4:1 nugalėjo latvę Ireną Bauzę. Latvės užėmė 3-ią vietą.

Iš lietuvių moterų asmeninėje rungtyje geriausiai pasirodė vilnietė Aurita Sirvydytė (klubas „Vilniaus legionas“). Ji užėmė 5-ą vietą.

Moterų porų rungties finale M. Liiri su K. Viinikainen rezultatu 4:0 laimėjo prieš I. Bauzę ir Karolinę Bauzę. Trečioje vietoje liko jonaviškės Rytė Banaitienė ir Vyta Orlovienė bei baltarusės Katerina Gordejeva ir Svetlana Lira.

Vyrų porų rungties finale D. Labanauskas ir A. Čiplys susitiko su olandu M. Jongenjanu ir latviu M. Razma. Rezultatu 4:1 nugalėjo pastarieji. Trečią vietą iškovojo latviai Ilvaras Draulis su Nauriu Gleglu bei olandai Johnas Lokkenas ir Raymondas van den Ende.
Pastarieji kartu su su M. Razma ir R. van den Ende triumfavo vyrų komandų rungties finale. Jie rezultatu 9:1 įveikė Lietuvos vyrų rinktinę, kurios gretose žaidė D. Labanauskas, A. Čiplys, Tomas Šakys (klubas „Smiginis LT“) ir Gintaras Nagevičius (Šiaulių „Auksinė strėlė“).

Trečią vietą užėmė Norvegijos vyrų komanda (Stianas Lyngfeltas, Larsas Ivanas Vegsundas, Runė Kristoffersen ir Ch. Johansenas) bei latvių ketveriukė (Gatis Lanceris, Rūdolfas Mežeckis, I. Draule ir N. Gleglas).

Moterų komandų rungties finale Lietuvos smiginio rinktinės narės A. Sirvydytė ir Vilma Armalienė (abi iš „Vilniaus legiono“ klubo) nesugebėjo pasipriešinti tituluotoms Suomijos žaidėjoms M. Liiri ir K. Viinikainen. Finalo rezultatas – 5:2.

Trečią vietą šioje rungtyje iškovojo baltarusės S. Lira ir J. Gordejeva bei latvės Ieva Brikmane-Buklovska ir Sandija Andersone.

Absoliučioje įskaitoje triumfavo jungtinė olandų, latvio ir suomių moterų komanda „Continental United“ (J. Lokkenas, R.van den Ende, M. Razma, R. van den Ende bei M. Liiri su K.Viinikainen), antroje vietoje palikę Lietuvos rinktinę (D. Labanauskas, A. Čiplys, T. Šakys, G. Nagevičius, A. Sirvydytė ir V.Armalienė).

Trečia - jungtinė norvegų vyrų ir jonaviškių merginų komanda (S. Lyngfeltas, L. I. Vegsundas, R. Kristoffersenаs ir Ch. Johansenas, Kornelija Lušaitė ir Viktorija Jasiūnaitė).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)