Nepaisant to, Namibijos sirgaliai didžiuojasi savo komanda. Kai antrame kėlinyje Johanas Deyselis prispaudė kamuolį varžovų įskaitiniame plote, Namibija šventė tarsi būtų laimėjusi pasaulio čempionatą. Pirmą kartą istorijoje Namibija atliko žeminimą žaisdami su „All Blacks“.

Žemiausią reitingą pasaulio pirmenybėse turinčios Namibijos rinktinės žaidėjai ir treneriai liko patenkinti ir rezultatu. Mat prieš ketverius metus Naujojoje Zelandijoje Namibija Velsui ir PAR atitinkamai pralaimėjo 74 ir 87 taškų skirtumais, o 2003-aisiais australams pralaimėjo net 0:142.

Tuo metu Naujosios Zelandijos komanda, kuriai po du kamuolio prispaudimus ketvirtadienį atliko Nehe Milneris-Skudderis ir Julianas Savea, iškovojo planuotus penkis taškus. Tai buvo jau 26-oji „All Blacks“ pergalė planetos pirmenybių grupių etapuose. Zelandiečiai nėra pralaimėję nė vieno mačo nuo pat pirmojo turnyro 1987 metais. Steve'o Hanseno treniruojama komanda ryžtingai žygiuoja link ketvirtfinalio, kuriame jų veikiausiai lauks Airijos arba Prancūzijos regbininkai.

Po savaitės Naujoji Zelandija Kardife žais su Gruzija, o Namibija, kuri pasaulio čempionatuose pralaimėjo visus 16 rungtynių, antradienį išmėgins jėgas su Tonga.

Penktadienį pasaulio čempionate vyks dar vienerios rungtynės. 18 val. 45 min. C grupėje susitiks Gruzijos ir Argentinos komandos. Po pergalės prieš Tongą Gruzijos regbininkai yra pakilime ir gali mesti rimtą iššūkį pirmajame mače garbingai Naujajai Zelandijai pasipriešinusiai Argentinos ekipai. Realiausia, kad šios poros laimėtojas grupėje užims antrą vietą ir pateks į ketvirtfinalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)