– Ar sunki buvo finalinė dvikova?

– Pasaulio čempionatuose dalyvauju ne pirmus metus, tačiau šis medalis ir paskutinė kova su kazache įsimins ilgai. A. Lisickaja man iki šiol negirdėta sportininkė. Ji turi gerą rankos lenkimo techniką ir buvo puikiai pasiruošusi šioms pirmenybėms. Po arbitro duoto starto priešininkė atakavo mane ir teko paplušėti kol perėmiau iniciatyvą.

– Esate daugkartinė pasaulio rankų lenkimo čempionė, ar šiandien save laikėte lydere?

– Kaip čia pasakius. Šiandien labai kvaila diena. Viskas iš rankų krenta. Atsibudau iš ryto ir kažkaip supratau, jog tai ne mano diena. Juk būna tokių, kai prastai jautiesi. Gal todėl ir šis laimėjimas ilgam įsimins, nes labai jis toks išvargtas.

– Šeštadienį laukia kova dėl dar vieno medalio. Kokios prognozės?

– Optimistinės. Ryt bus lenkimas dešine ranka. Manau, kad ir diena bus geresnė, kad gal tai bus mano diena.

Trisdešimt šeštasis pasaulio rankų lenkimo čempionato kovos rugsėjo 17- 20 dienomis vyksta Vilniaus „Litexpo“ parodų ir kongresų centre.
Eglė Vaitkutė (I. Matkevičienės nuotr.)

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)