A grupėje trečiąją pergalę iškovojo Norvegijos rinktinė, 39:26 nugalėjusi Braziliją. Pirmąją pergalę į savo sąskaitą galų gale įsirašė Lenkijos rankininkai, po dramatiškos kovos 26:25 palaužę Japoniją.

Tuo metu Rusijos rinktinė suklupo antrą kartą per ketverias žaistas rungtynes. Rusai 24:35 neprilygo čempionato šeimininkams ir stipriausios planetos komandos titulą ginantiems prancūzams. Pastarieji jau užsitikrino kelialapį į kitą etapą.

B grupėje pirmuosius taškus prarado lyderė Slovėnijos rinktinė, lygiosiomis (28:28) sužaidusi su Tunisu. Kitame susitikime Islandija savo gynybos gniaužtuose sukaustė Angolos rankininkus – 33:19.

C grupėje Vokietija 38:24 nepaliko vilčių Saudo Arabijai, o D grupėje Kataras 21:17 įveikė Argentinos rankininkus.

Situacija pasaulio rankinio čempionate

Pasaulio čempionate iš viso varžosi 24 komandos, suskirstytos į 4 grupes po 6 komandas. Į atkrintamąsias varžybas iškops po keturias stipriausias.

DELFI primena, kad Lietuvos vyrų rankinio rinktinė atrankoje į šį čempionatą savo grupėje užėmė trečią vietą, į priekį praleidusi Slovakijos bei Bosnijos ir Hercogovinos rinktines.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją