B grupėje ketvirtąją pergalę iš eilės iškovovojo ir vietą kitame etape jau užsitikrino Ispanijos rankininkai, 29:28 nugalėję Makedoniją. Nepaisant pralaimėjimo, makedonai kaip ir šioje grupėje esantys slovėnai jau taip pat ramūs dėl vietos kitame etape.

C grupėje Vengrija 37:24 sutriuškino Saudo Arabiją, Vokietija 31:25 nugalėjo Baltarusiją, o Kroatija 37:22 sutriuškino Čilę. Vokiečiai ir kroatai jau užsitikrino vietas kitame etape.

D grupėje Švediją 36:25 sutriuškino Katarą, Danija 30:26 įveikė Bahreiną, o Egiptas 31:26 – Argentiną. Danija, Švedija, Egiptas ir Kataras jau užsitikrino vietas kitame etape.

A grupėje, kurioje trečiadienį rungtynės nebuvo žaidžiamos, dėl vietų kitame etape jau ramios Prancūzijos, Norvegijos, Rusijos ir Brazilijos rinktinės. Lenkijos ekipa liko už borto.

Turnyro lentelė

Pasaulio čempionate iš viso varžosi 24 komandos, suskirstytos į 4 grupes po 6 komandas. Į atkrintamąsias varžybas iškops po keturias stipriausias.

DELFI primena, kad Lietuvos vyrų rankinio rinktinė atrankoje į šį čempionatą savo grupėje užėmė trečią vietą, į priekį praleidusi Slovakijos bei Bosnijos ir Hercogovinos rinktines.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją