Perėjęs į vyresnio amžiaus grupę S. Jonauskas ketvirtadienį jaunimo sprinto varžybų atrankoje 200 m nuotolį numynė per 10,458 sekundės ir buvo keturioliktas tarp 26-ių dalyvių bei pateko į šešioliktfinalį, kur nusileido prancūzui Julienui Palmai (11 vieta atrankoje) ir baigė savo pasirodymą.

Kur kar geriau sekėsi Vasilijui Lendeliui, kuris kvalifikacijoje sugaišo 10,211 sekundės ir buvo penktas, o šešioliktfinalyje nugalėjo prancūzą Benjaminą Edeliną (11) ir pateko į aštuntfinalį, kur ketvirtadienį vakarinėse varžybose kovos su olandu Nilsu Van T'Hoenderdaalu (17).

Vietą aštuntfinalyje užsitikrino ir jaunimo varžybose startuojanti Gabrielė Jankutė. Ji atrankoje sugaišo 11,708 sekundės ir, užėmusi vienuoliktą vietą tarp trylikos dalyvių, tiesiai pateko į aštuntfinalį, kur varžysis su antrą vietą atrankoje užėmusia ruse Anastasija Voinova.

Savo pasirodymą sprinto varžybose baigė ir jaunių grupėje startavęs Paulius Gustys. Jis atrankoje nuotolį numynė per 11,154 sekundės ir, užėmęs septynioliktąją vietą tarp dvidešimties dalyvių pateko į šešioliktfinalį, kur pralaimėjo čekui Iržiui Fantai (8 vieta atrankoje).

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)