Jaunimo merginų komandos turėjo įveikti 6,7 km trasą su 16 kontrolinių punktų. Nugalėtojomis tapo Švedijos orientacininkės Evelina Wickbom, Isabel Salen ir Frida Sandberg, kurių laikas – 2 val. 8 min. ir 49 sek.

Antrąją vietą iškovojo Rusijos merginos (2:13:37), o trečiąją – Suomijos orientacininkės (2:16:54). Lietuvos komanda Jogvilė Sušinskaitė ir Algirda Zaliauskaitė iš Vilniaus bei Dovilė Makselytė iš Alytaus trasoje užtruko 2:46:47 ir nuo ketvirtąją vietą iškovojusios Italijos jaunimo merginų komandos atsiliko 4 min. ir 29 sek. Iš viso šioje grupėje dalyvavo 10 šalių komandos.

Jaunių vaikinų komandos turėjo įveikti 5,8 km trasą su 13 kontrolinių punktų. Nugalėtojais tapo Rusijos orientacininkai Aleksandras Pavlenka, Michailas Čeriukovas ir Vladislavas Kiseliovas, trasoje užtrukę 1 val. 31 min. ir 36 sek. Antrąją vietą iškovojo Suomijos vaikinai (1:41:15), o trečiąją – Šveicarijos orientacininkai (1:48:18).

Lietuvos komandos nariai – kaunietis Nojus Kalvaitis, vilnietis Daumantas Jurgis Petrovas ir Rokas Vaitkus iš Šiaulių – finišavo per 1:52:10 ir nuo ketvirtąją vietą iškovojusios Švedijos jaunių vaikinų komandos atsiliko 3 min. ir 21 sek. Iš viso šioje grupėje dalyvavo 11 šalių komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)