Šiose varžybose, kuriose dalyvavo 18 vyrų bei 6 moterų poros, netrūko sportinio azarto, iššūkių ir atkaklių rungtynių. Itin didelio susidomėjimo sulaukė trys stipriausiųjų vyrų poros, kurios jau liepos 1-3 dienomis atstovaus Lietuvai XIII pasaulio padelio čempionato kvalifikaciniame turnyre.

Ir ne veltui – visi šių trijų dvejetų susitikimai buvo labai atkaklūs, o kiekviename sete buvo ne mažiau dešimties geimų.

„LPF Vasaros taurė 2016“ padelio turnyro II etapo varžybų nugalėtoja tapo vilniečio Giedriaus Vėželio ir kauniečio Luidži Pakulos pora, rezultatu 6:4, 7:6 nugalėjusi vilniečius Algirdą Draugelį ir Titą Mikelevičių bei 6:4, 7:5 – kauniečius Arūną Rozgą ir Tadą Misevičių.

Antrą vietą iškovojo Algirdas Draugelis ir Titas Mikelevičius, rungtynėse dėl vicečempionų vardo rezultatu 6:4, 6:4, nugalėję trečioje vietoje likusius Arūną Rozgą ir Tadą Misevičių.

Visi šie žaidėjai jau įtraukti į Lietuvos rinktinę, ir šis turnyras jiems buvo paskutinis jėgų išbandymas prieš tarptautinius susitikimus.

„LPF Vasaros taurė 2016“ padelio turnyro B lygos nugalėtojais tapo Nikita Koposovas ir Ąžuolas Naujikas, C lygos – Linas Petrukaitis ir Aidas Akcijonaitis, o moterų B lygos – Milda Banaitienė ir Dovilė Draugelė.

Turnyro prizininkai buvo apdovanoti gražiomis LPF taurėmis ir atsisveikino iki „LPF Vasaros taurė 2016“ padelio turnyro III etapo – „Dubingiai Open“ susitikimų, kurie vyks liepos 6-7 dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją