Padelio mėgėjų vis gausėja, todėl Lietuvos padelio federacija (LPF) į organizuojamus turnyrus įtraukė ir vyrų C lygą, kurioje gali rungtyniauti pradedantys padelio žaidėjai.

Šį vasaros sezoną LPF suplanavo daug renginių: iki pat spalio pradžios kas mėnesį vyks 1-2 skirtingi padelio turnyrai. Kadangi 2015 m. pabaigoje LPF buvo įtraukta į Tarptautinę padelio federaciją (FIP), šią vasarą Lietuvoje jau vyks du atviri FIP turnyrai: LPF Open I (atviras FIP turnyras) FIP 100 ir XIII Pasaulio padelio čempionato kvalifikacinis turnyras, kuriame startuos trys stipriausios Lietuvos padelio žaidėjų vyrų poros. Kaip visada, daug dalyvių iš Lietuvos ir užsienio sulaukia „Dubingiai Open“ turnyras, vykstantis liepos pradžioje.

LPF Vasaros taurė 2016 turnyro I etapo varžybose A lygoje geriausiai sekėsi kauniečių Tado Misevičiaus ir Arūno Rozgos porai, kurie pusfinalyje 6:4, 1:6, 10:8 įveikė trečiąją vietą užėmusius Luidži Pakulą ir Jurgį Rudgalvį, o finale 6:4, 6:4 - Algirdą Draugelį ir Giedrių Vėželį. Vyrų B lygos čempionais tapo Darius Malakauskas ir Artūras Molis, vyrų C lygos - Tomas Drukteinis ir Vygantas Skestenis, o moterų B lygoje nepralenkiamos buvo Živilė Šutavičienė su Elola Šakiene.

Turnyro prizininkai buvo apdovanoti gražiomis LPF taurėmis, kurias įteikė LPF viceprezidentas Šarūnas Marčiulionis ir vykdantysis direktorius Arvydas Šutavičius. Turnyro dalyviai pasidžiaugė, kad lietus nesutrukdė jų varžyboms ir išsiskirstė iki kito turnyro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)