Dar prieš keletą savaičių buvo aišku, kad vakaro superkovose bušido aistruoliai išvys Tomą Pakutinską, Teodorą Aukštuolį, Karolį Buslį, Henriką Vikšraitį, Naurį Lukošiūną ir kitus šių turnyrų gerbėjams jau žinomus kovotojus.

Likus vos keletui dienų iki renginio paaiškėjo galutinis kovų sąrašas. Pirmoje turnyro dalyje žiūrovai galės grožėtis kovotojų iš Lietuvos, Latvijos ir Lenkijos pasirodymais. Turnyre dalyvaus net keturi kovotojai iš Alytaus – Vytautas Beručka, Gytis Naujikas, Vytautas Goštautas ir Rafaelis Pašajevas. Antroje turnyro dalyje, prasidės rimčiausi mūšiai tarp stipriausiųjų. Renginį vainikuos T. Pakutinsko ir lenko Januszo Dylewskio dvikova.

Ne paslaptis, kad bušido turnyrai jau tapo metų renginiais, į kuriuos susirenka ne tik kovos menų, techniškų smūgių kombinacijų išsiilgę vyrai, bet ir moterys, norinčios pasigrožėti sportiškais kovotojais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją