Tarp vyrų čempiono titulą apgynė po traumos sėkmingai į varžybinį ritmą sugrįžęs Kauno „Medeinos“ orientacininkas Jonas Vytautas Gvildys, o moterų grupėje po metų pertraukos auksinį medalį Lietuvos naktinės trasos čempionate ant kaklo kabino Alytaus „Dainavos“ atstovė Sandra Paužaitė.

J. V. Gvildys 9,2 km su 29 kontrolės punktais nubėgo per 43 min. 2 sek. Nuo jo 2 min. 50 sek. atsilikęs „Igtisos“ sportininkas iš Panevėžio Vilius Aleliūnas užėmė antrąją vietą. Trečias tarp vyrų buvo Marijampolės „Javonio“ orientacininkas Mantas Martinkus (46 min. 35 sek.).

7 km distanciją pagal oro liniją su 19 kontrolės punktais nakties metu nugalėtoja įveikė per 44 min 4 sek. Nuo jos 4 min. 2 sek. atsilikusi praėjusio čempionato laimėtoja Vilniaus „Ąžuolo“ atstovė Indrė Valaitė užėmė antrą vietą. Trečią vietą užėmė klubo „Kopa“ atstovė iš Kauno Kristina Rybakovaitė (49 min. 10 sek.).

Dėl Lietuvos čempiono vardo naktinėje distancijoje jau 14-ą kartą. Kandidatams į Lietuvos rinktinę Baltijos šalių čempionate tai buvo antrosios atrankinės varžybos. Šiemet kovos tarp Latvijos, Estijos ir Lietuvos orientacininkų vyks Ignalinoje gegužės 20-21 dienomis.