Šiemet „Audimas“ Lietuvos tautinį olimpinį komitetą parėmė gaminiais už 100 tūkst. litų, teigiama bendrovės pranešime spaudai.

Olimpiečių striukės, sportiniai kostiumai, treniruočių bliuzonai, kepurės ir šalikai pasiūti iš pasaulyje itin vertinamų lengvų, minkštų ir šiltų, gerai praleidžiančių orą audinių. Minėtas savybes papildo patvarumas ir atsparumas atmosferos poveikiui – audiniai nepraleidžia vėjo ir vandens.

Kolekcijai parinktos geltona, žalia ir raudona spalvos, atitinkančios tautinės vėliavos spalvas. Darbužiai dekoruoti olimpinės ir nacionalinės simbolikos elementais.

Šiandien Lietuvos tautinio olimpinio komiteto patalpose vyksiančiose olimpiečių palydėtuvėse “Audimo” olimpinės striukės bus įteiktos ministrui pirmininkui Algirdui Brazauskui bei Seimo pirmininkui Artūrui Paulauskui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją