Šansų šiose rungtynėse vilniečiai turėjo tik prieš rungtynių teisėjo pirmą švilpuką. Iškart po jo, praėjus vis 1 minutei ir 17 sekundžių Paulius Kareckas pelnė pirmą savo įvartį, o 6 minutę rezultatas jau buvo 2:0.

Antrame kėlinyje Laurynas Baltrušaitis sušvelnino rezultatą iki 1:3, o Vitalijus Sevrukas iki 2:4, tačiau sostinės komandoje tebuvo du penketukai, tuo metu jų varžovai rungtyniavo trimis trejetais ir dvejomis gynėjų poromis.

Paskutiniame kėlinyje ESC komanda baigė savo darbą dar penkiais įvarčiais. Elektrėnų ekipa pasivijo turnyrinėje lentelėje kitą to paties miesto komandą, tačiau yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis daugiau.

Vilniaus VNA – Elektrėnų ESC 2:9 (0:3, 2:1, 0:5).

VNA: L. Baltrušaitis, V. Sevrukas po 1 įvartį.

ESC: P. Kareckas 3, M. Lomakinas 2, L. Stepankevičius, D. Virbickas, O. Šybajevas, D. Kazlauskas po 1 įvartį.

„Bizonai“ savo kelyje kliūčių kol kas neturi

Nacionalinės ledo ritulio lygos I-o diviziono Vakarų konferencijoje Kauno „Monstrai“ buvo priversti tapti nykštukais rungtynėse su Kauno „Bizonais“ ir kapituliavo prieš juos rezultatu 3:19 (1:8, 1:4, 1:7).

„Bizonai“ visa kaimene trypė varžovų gynybą nuo pirmųjų rungtynių akimirkų. Justas Misiukonis jau per pirmąsias 40 sekundžių net du kartus pasiuntė ritulį į varžovų vartus. Šeštą minutę rezultatas tapo 5:1.
Numalšinę įvarčių alkį vėliau „Bizonai“ apsiramino, tačiau paskutiniame kėlinyje vėl pakilo į medžioklę ir visiškai pribaigė varžovus.

„Monstrai“ gali guostis nebent tuo, jog buvo stabilūs – pelnė po įvartį per kėlinuką.

„Monstrai“ – „Bizonai“ 3:19 (1:8, 1:4, 1:7).

„Monstrai“: T. Ežerskis, A. Borčevskis, D. Palkauskas po 1 įvartį.

„Bizonai“: J. Misiukonis 4, E. Vasiliauskas, V. Petraitis, V. Kavoliūnas, T. Budrauskas, M. Starkovas, A. Patapavičius po 2, A. Gavrilovas, G. Prešegalavičius, G. Šabūnas po 1 įvartį.

Nacionalinės ledo ritulio lygos komandos kovoja dėl „Akropolio“ taurės. Ant šios beveik metro aukščio taurės kiekvieną sezoną įamžinami stipriausių komandų pavadinimai ir žaidėjų vardai bei pavardės. Kaip ir garsioji „Stanley“ taurė, „Akropolio“ taurė nėra atiduodama komandoms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją