Elektrėnų klubas nieko nelaukdamas ėmė tvarkyti reikalus jau pirmame kėlinyje ir po Vladimiro Fiščevo (01:52), Valdo Škadausko (17:06) ir Laisvydo Kudrevičiaus (17:51) įvarčių pabėgo 3:0.

Antrame kėlinyje Dominykas Škadauskas (25:02) pridėjo dar vieną įvartį ir svečiai patikėjo pergale.

Tačiau dviejų žaidėjų persvarą netrukus išnaudojo Edvinas Stankevičius (26:00), įvartį pridėjo Ervinas Bazevičius (28:29) ir intriga sugrįžo.

L. Kudrevičius (29:27) trumpam grąžino Elektrėnų klubui trijų įvarčių persvarą, tačiau įsibėgėjusių vilniečių sustabdyti nebepavyko. E. Stankevičius (35:51) ir Dominykas Bisturys (37:05) sušvelnino skirtumą iki minimumo 4:5.

Trečiame kėlinyje L.Kudrevičius (47:34) dar kartą pelnė įvartį, o vilniečiai atsakė Dangyro Rimkaus smūgiu (50:18) ir skirtumas liko minimalus.

„Ober-Haus“ komanda viską sugadino dviem pašalinimais priešpaskutinę minutę ir Rolandas Aliukonis (58:35) pelnė lemiamą įvartį ir Elektrėnų klubas šventė sunkią pergalę 7:5.

„Ober-Haus“ – „Lokiai-Poseidonas“ 5:7 (0:3, 4:2, 1:2).

„Ober-Haus“: E. Stankevičius 2, E. Bazevičius, D. Bisturys, D. Rimkus po 1 įvartį.

„Lokiai-Poseidonas“: L. Kudrevičius 3, V. Fiščevas, V. Škadauskas, D. Škadauskas, R. Aliukonis po 1 įvartį.

Kitos čempionato rungtynės įvyks spalio 23 dieną, 19.45 val., Kauno ledo arenoje, kur susitiks vietos „Baltų ainiai“ ir Vilniaus „Hockey Punks“.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją