Pirmajame kėlinyje lengvai startavę „Velniai“ tempą ėmė didinti vėlesniuose kėliniuose ir augino rezultatą iki pat rungtynių pabaigos. Iškovoję lengvą pergalę kauniečiai išsaugojo teorinius šansus užimti antrą vietą konferencijoje ir patekti į atkrintamąsias varžybas dėl teisės žaisti I diviziono finalo ketverte.

„Velniams“ reikia atsirevanšuoti už pralaimėjimą 5 įvarčių skirtumu Elektrėnų „Strangers SC“ komandai ir tikėtis varžovų nesėkmių rungtynėse su Kauno „Bizonais“.

Tokiu atveju „Velniai“ užimtų antrąją vietą Centro konferencijoje ir su Vakarų ir Rytų konferencijų antrąsias vietas užėmusiomis komandomis atkrintamosiose varžybose kovotų dėl vieno kelialapio į finalo ketvertą. Likusius tris užsitikrins konferencijų nugalėtojos.

„Velniai“ – „Week on wings“ 11:3 (2:0, 4:1, 5:2).

„Velniai“: G.Šuliokas, R.Bigenis po 2, T.Neimavičius, J.Miklaševičius, I.Kupčiūnas, R.Lukoševičius, G.Šeputis, A.Seilius, D.Žiūkas po 1 įvartį.

„Week on wings“: R.Arbočius, D.Tumenas, E.Kotvickis po 1 įvartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją