Nuo pirmųjų kovos sekundžių 38-erių ukrainietis perėmė iniciatyvą į savo rankas, atliko kelis nokdaunus, o penktajame raunde po praleisto smūgio supyko ir taip smarkiai trinktelėjo kaire ranka, kad iškart nokautavo varžovą.

33-ejų metų K. Pulevui tai buvo pirmasis pralaimėjimas profesionalų ringe. Iki tol jis buvo iškovojęs 20 pergalių, iš kurių 11 baigėsi nokautais. Tuo metu V. Klyčko tai buvo 63 pergalė karjeroje ir 53 laimėta nokautavus varžovą.

Triumfavęs ukrainietis apgynė WBA (Pasaulio bokso asociacijos), WBO (Pasaulio bokso organizacijos), IBF (Tarptautinės bokso federacijos), IBO (Tarptautinės bokso organizacijos) ir „The Ring“ pasaulio čempiono titulus.

Ukrainos atletas rengdamasis akistatai su bulgaru pasitelkė į pagalbą net 15 partnerių. Beje, šis mačas turėjo įvykti rugsėjo pradžioje, bet V. Klyčko patyrė traumą. Už savaitgalio kovą ukrainietis susižers 5,8 milijono JAV dolerių, o K. Pulevas – 1,45 mln.

Ukrainos boksininkas titulus apgynė jau 17-tą kartą. Tai trečias rodiklis istorijoje. Amerikietis Larry Holmesas tai padarė 20 sykių, o jo tautietis J. Louisas – net 25 kartus.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (270)