Prieš savaitę iš Kvėdarnos (Šilalės raj.) kilęs 27 metų atletas R. Navardauskas Ričmonde (JAV, Virdžinijos valstija) surengto 88-ojo pasaulio plento dviračių čempionato vyrų grupinėse lenktynėse iškovojo bronzos medalį. Tuomet sakė, jog nesitiki, kad jam pavyko pasiekti tokią aukštumą, tačiau dabar panašu, jog sportininkas supranta, ką iš tiesų į Lietuvą parvežė.

„Iš tiesų tas suvokimas yra savotiškas. Esu kilęs iš Lietuvos, mažos šalies ir nesitiki, kad gali būti pasaulinėse varžybose trečioje vietoje. Kiek buvo kartų, kai mes važiavome ir nieko nesigavo. Kentėjom, galvojom, kad išvis varžybų nepabaigsim, o rezultatas gavosi labai geras“, - kalbėjo bronzos medaliu pasidabinęs R. Navardauskas.

Tiek treneris, tiek pats sportininkas tikisi, jog tai ne paskutinis medalis. Sistemingas ruošimasis, geras treneris ir galimybės treniruotis veda į pergalę. K. Navardausko treneris Kęstutis Časaitis tikino, jog šis sportininkas tikrai sieks dar aukštesnių įvertinimų.

„Mes juokaujame, kad krepšinyje yra Sabonis, o čia – Navardauskas“, - sakė treneris.

Pats bronzos nugalėtojas neslepia, jog norėtų pasilikti dviratį ir turėti tokį namuose, bet supranta, jog tai yra pasaulio varžybos ir dviratis paprastai lieka komandai. O iškovotą medalį tikino, kad pakabins pačioje garbingiausioje vietoje.

Iš lėktuvo išlipusį sportininką pasitiko būrys sirgalių, nešinų Lietuvos vėliavomis bei plakatais. Pats R. Navardauskas tikino, jog tokio sutikimo tikrai nesitikėjo, tačiau tai dar labiau paskatina judėti į priekį.

Ramunas Navardauskas Pagaliau sulaukėm!!!❤️

Posted by Viltė Navardauskaitė on 2015 m. spalio 3 d.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)