Turnyre dalyvavo apie 60 golfo mėgėjų, šeimų ir draugų komandos, LTOK prezidentės Dainos Gudzinevičiūtės kvietimu į turnyrą atvykę Baltarusijos olimpinio komiteto generalinis sekretorius Anatolijus Kotovas ir Baltarusijos golfo federacijos prezidentas Vladimiras Dražinas. Komandos turėjo įveikti 18 duobučių.

Praėjusiais metais pagrindinėje kategorijoje nugalėjo Rasa ir Romualdas Butrimai. Šiais metais LTOK pereinama taurė ir kelionė į Estiją su galimybe pažaisti golfą trijose skirtinguose golfo laukuose atiteko A grupėje nugalėjusiems Egidijui Pašukoniui ir Artūrui Urbonavičiui. B grupėje geriausiai pasirodė svečiai iš Baltarusijos Igoris Alchimovičius ir Vadimas Bigunas, tolimiausio smūgio rungtį laimėjo Dalius Eitavičius ir Gilė Bitė Starkutė, artimiausio – Artūras Urbonavičius.

Po turnyro ir apdovanojimų Lietuvos ir Baltarusijos golfo federacijų vadovai pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją