B grupės nugalėtojais tapo 41 tašką surinkę Mindaugas Šilalė ir Mindaugas Martišius, o A grupėje daugiausiai taškų (38) surinko šeimyninis Evaldo ir Povilo Čižinauskų duetas. Jiems atiteko ne tik pereinamoji LTOK prezidentės taurė bet ir pagrindinis prizas – galimybė žaisti trijų Estijos golfo klubų aikštynuose.

„Džiaugiuosi, kad golfas tapo olimpine sporto šaka. Tikiuosi, kad šis žaidimas Lietuvoje vis populiarės ir ateis diena, kai olimpiniuose golfo laukuose galėsime išvysti Lietuvos atstovą“, - sveikindama turnyro dalyvius ir nugalėtojus sakė LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

Apdovanojimų ceremonijos metu Lietuvos golfo federacijos prezidentas Rymantas Juozaitis paskelbė nugalėtojų pavardes, o LTOK prezidentė geriausiai pasirodžiusiems žaidėjams įteikė prizus. Apdovanojimuose dalyvavo Elektrėnų meras Kęstutis Vaitukaitis ir Elektrėnų savivaldybės administracijos direktorius Virgilijus Pruskas.

Turnyro rezultatai

A grupė (HCP 24,1-36,0)

Evaldas Čižinauskas ir Povilas Čižinauskas (38 taškai).
Mindaugas Markevičius ir Paulius Baltramonaitis (35 taškai).
Antanas Vytautas Butrimas ir Regina Kunigelienė (35 taškai).

B grupė (HCP 0-24,0)

Mindaugas Šilalė ir Mindaugas Martišius (41 taškas).
Arijus Ramonas ir Tadas Ramonas (40 taškų).
Darius Babraitis ir Olegas Chadkevičius (38 taškai).

LTOK prezidentės taurės golfo turnyras organizuojamas nuo 2014-ųjų metų, kai oficialiai buvo paskelbta, kad ši sporto šaka įtraukiama į olimpinių žaidynių programą. Turnyro tikslas - populiarinti žaidimą Lietuvoje. Jo metu savo jėgas gali išbandyti tiek patyrę, tiek pradedantys žaidėjai. Kiekvienais metais turnyre dalyvauja žaidėjai iš užsienio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją