Būtina sąlyga – nuotraukoje turi būti užrašas „Hello Baku“, o video siužete dalyvis turi su Azerbaidžano sostine pasisveikinti gimtąja kalba. Dalyviai savo kūrybą turi paženklinti žyme #HelloBaku ir nuoroda @Baku2015.

Konkurse gali dalyvauti tų šalių piliečiai, kurių sportininkai varžysis pirmose Europos žaidynėse. Į Baku vyks apie 60 sportininkų iš Lietuvos, tad lietuviai gali drąsiai įsilieti į konkurso dalyvių gretas. Visų konkurso dalyvių kūryba skelbiama žaidynių puslapyje baku2015.com, skiltyje „Big in Baku“.

Konkursas vyksta iki balandžio 14 d. Iki to laiko žaidynių organizatoriai stebės socialiniuose tinkluose atsirandančias nuotraukas, video siužetus ir, praėjus savaitei nuo konkurso pabaigos, paskelbs nugalėtoją. Į prizą gali pretenduoti tik 18 metų sulaukę asmenys. Vieno dalyvio įkeltų nuotraukų ir video siužetų skaičius neribojamas.

Pirmos Europos žaidynės Azerbaidžano sostinėje vyks birželio 12-28 dienomis. Žaidynes organizuoja Europos olimpiniai komitetai ir Baku Europos žaidynių organizacinis komitetas. Europos žaidynės vyks kas ketverius metus. Kitos žaidynės bus organizuojamos 2019 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)