„Jas dėvėsime praktinių pratybų metu ir laisvalaikiu. Aprangos patogios, gražios, todėl ir nusprendėme jas nusipirkti“, – teigė LSU studentė Evelina Budėnaitė.

Sporto ir laisvalaikio centro vedėjo Česlovo Garbaliausko iniciatyva, prieš kelerius metus LSU pradėjo bendradarbiauti su aprangos gamintojais.

„Specialiai mums sukurta apranga pasipuošė visos Universiteto komandos ir individualių sporto šakų atstovai. Tai – išskirtinis atvejis studentų sporte, neabejoju, kad bendradarbiavimą tęsime“, – teigė Č. Garbaliauskas.

Studentų sporto aprangos sukurtos apklaususi studentus, kai kurie jų tapo ir modeliais. „Susidomėjimas aprangomis didelis, studentai gali įsigyti vyriškus ir moteriškus bliuzonus, švarkus ir kelnes“, – teigė LSU Infrastruktūros skyriaus specialistas Žilvinas Stankevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją