Lemtingas buvo antrasis kėlinys, kurio 20 min. Nicola Evans realizavo mažąjį kampinį ir išvedė savo komandą į priekį. 27 min. Samanta Jakovlevaitė prieš save išvydo žaliąją kortelę, o airės uždirbo 7 metrų baudinį, kurį 28 min. įvarčiu pavertė komandos kapitonė Megan Frazer.

Po didžiosios pertraukos nė vienai komandai nepavyko pasižymėti. 47 min. ta pati M. Frazer buvo nubausta žaliąja kortele, 48 min. ją prieš save išvydo mūsų ekipos gynėja Raminta Žukaitė, bet nė viena ekipa šiomis situacijomis nepasinaudojo.

Po šio pralaimėjimo Lietuvos rinktinė tęs kovą dėl 5-8 vietų. Šio etapo pusfinalyje mūsiškės susitiks su ukrainietėmis, kurios ketvirtifinalyje pralaimėjo baltarusėms 1:5. Lietuvos ir Ukrainos rinktinių mačas vyks kovo 21 dieną 11.30 val.

Kitose jau pasibaigusiose ketvirtfinalio rungtynėse Kanada sutriuškino Austriją taip pat 5:1. Kanadiečių varžovėmis turnyro pusfinalyje tikriausiai bus Čilės riedulininkės, kurios ketvirtfinalyje susitiks su bene silpniausia turnyro ekipa – Turkija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją