„Vairo-Kalvio“ treneris Sigitas Kukulskis po rungtynių teigė, kad jaunai Vilniaus komandai dar sunku varžytis aukščiausioje lygoje.

„Rungtynės nebuvo sunkios. Vilniaus „Geležinis vilkas“ po ilgesnės pertraukos sugrįžo tarp stipriausių Lietuvos komandų, todėl jai adaptuotis prie greitesnio žaidimo nėra lengva“.

Nepaisant to, kad „Vairui-Kalviui“ negalėjo padėti keletas traumuotų žaidėjų, atstovavusių Lietuvos rinktinei Europos Nacijų taurės turnyre, komandoje yra pakankamai žmonių, galėjusių juos pakeisti.

„Mūsų komandos sudėtis keičiasi kiekvienose rungtynėse. Aš pats nesuprantu, kurie žaidėjai pagrindiniai, kurie atsarginiai. Neturėjome kai kurių pagrindinių žaidėjų, todėl teko pasikviesti žmones iš „archyvo“. Bet kokiu atveju, turėjome ilgesnį atsarginių žaidėjų suolelį ir galėjome palaikyti sau tinkamą rungtynių spartą. Taip pat darėme mažiau klaidų. „Geležinis vilkas“ turi gerą trenerį ir manau, kad pergalių ilgai laukti jiems nereikės“, - mintimis dalinosi S. Kukulskis.

Diena anksčiau buvo sužaistos rungtynės ir tarp abiejų komandų jaunių. Susitikimą 55:10 laimėjo šiauliečiai.

Kitos Lietuvos čempionato rungtynės bus žaidžiamos gegužės 3-ią dieną Šiauliuose. Tądien „Šiauliai-Baltrex“ žais su Vilniaus „Tauru-VRA“, o „Baltrex-Šiauliai“ - su „Vairu-Kalviu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)