Klaipėdiečius į pergalę vedė 11 įvarčių įmetęs Mindaugas Meškauskas, po 5 pelnė Igoris Kopišinskis ir Šarūnas Ugianskis, po 4 – Arvydas Bučius ir Edvinas Vorobjovas.

Iš pasvaliečių išsiskyrė 5 įvarčius įmetęs Tautvydas Tekutis, po 4 įmušė Egidijus Baranauskas, Arnas Tekutis (2 iš 7 m) ir Vaidotas Krišiūnas.

„Specialiai triuškinti varžovų tikrai nesiruošėme, tiesiog vyko greitas žaidimas, pelnėme lengvus įvarčius, vyrai buvo išsiilgę rankinio. Mums su šiuo varžovu teks susitikti Lietuvos rankinio federacijos taurės pusfinalio varžybose, tad tai buvo ir savotiška žvalgyba“, - sakė „Dragūno“ treneris Artūras Juškėnas.

Kauno miesto komandų – „Granito-Gajos-Kario“ ir LSU dvikovą laimėjo namuose rungtyniavę granitiečiai – 31:24 (14:11).

„Granito-Gajos-Kario“ komandai Lukas Feoktistovas pelnė 6, Paulius Šarkauskas – 5, Mindaugas Urbonas ir Algirdas Lazauskas (1 iš 7 m) – po 4 įvarčius.

LSU komandai po 4 įvarčius įmetė Karolis Grigas, Arminas Stankūnas (2 iš 7 m) ir Mindaugas Barzdenis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)