Anglijoje, Blackpule vyko tarptautinės „Junior Blackpool Festival 2012“ varžybos.


Klubo „Žuvėdra“ šokėjai Mamertas Lozys ir Skaistė Jazilionytė (treneriai Skaistė ir Romaldas Idzelevičiai bei Daina Bertulienė) nugalėjo jaunučių džaivo varžybose (dalyvavo 75 poros). Jaunučių Vienos valso varžybose jie užėmė 6-ą vietą (dalyvavo 69 poros), jaunučių LA varžybose šokėjai iškovojo 3-ą vietą (dalyvavo 76 poros), o
jaunučių klasikinių šokių varžybose sportininkai užėmė 6-ą vietą (dalyvavo 77 poros).

Jaunučių ča ča ča varžybose šokėjų pora M.Lozys ir S. Jazilionytė iškovojo 3-ą vietą (dalyvavo 81 pora). Toje pačioje grupėje Kauno klubo „Tvistas“ pora Karolis Burneikis ir Izebelė Šekaitė pateko į finalą ir užėmė 7-ą vietą (treneriai Violeta ir Rolandas Burneikiai).

Maskvoje vyko WSDF pasaulio 10-ies šokių taurės varžybos.

„Sūkurio“ klubo šokėjai Valerijus Osadčenka ir Olga Osadčenko užėmė 8-ą vietą (dalyvavo 23 poros).

Lenkijoje, Mikolaikuose, vyko tarptautinės „Tropicana Cup 2012“ sportinių šokių varžybos. „Rolinos“-„Sūkurio“ klubo šokėjai jaunimo ST grupėje Vilius Jakas ir Evelina Butkaitė užėmė 4-ą vietą (dalyvavo 27 poros). Jų treneriai - J. ir Č. Norvaišos bei Irina Berankienė.

Kylančių žvaigždžių 10-ies šokių varžybose 4-ą vietą užėmė „Toro“ klubo sportininkai Oleksejus Nuždovas ir Jogailė Petrauskaitė (treneriai Gintaras Svistunavičius, Gabrielė Valiukaitė ir Justina Žemaitytė). 5-a vieta atiteko „Žinsgnio“ šokėjams Mantui Kvietkui ir Megei Šernytei (treneriai Ramunė ir Martynas Kūrai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją