Kinijos mieste Šendžene vyko tarptautinės sportinių šokių federacijos (WDSF) suaugusiųjų standartinių šokių grupės reitingo varžybos, kuriose Lietuvos atstovai Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas“) laimėjo bronzos medalius.

Varžybų nugalėtojais tapo Simone Segatori ir Annette Sudol iš Vokietijos, o antra vieta atiteko rusams Dmitrijui Žarkovui ir Olgai Kulikovai. Varžybose dalyvavo 32 poros.

Sekmadienį Olomouco mieste (Čekija) vyko tarptautinės sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybos, kuriose jaunimo standartinių šokių grupėje nugalėtojais tapo Justas Skara ir Vaida Marija Šiaulytytė (Kauno „Kaspinas“).

Antrą vietą užėmė Olegas Jasinskis ir Sofia Esajan iš Armėnijos, o bronzos medalius laimėjo estai Jarekas Toigeris ir Reelika Traks. Grupėje varžėsi 30 porų.

J. Skara ir V. M. Šiaulytytė tą pačią dieną dalyvavo ir jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupės varžybose, kuriose pateko į finalą ir užėmė šeštą vietą.

Šioje grupėje geriausiai pasirodė Lenkijos atstovai Bartoszas Lewandowskis ir Paulina Kucinska, sidabro medalius laimėjo Temesvari Balint Mate ir Paula Hude iš Kroatijos, o trečia vieta atiteko Patrykui Wozniakui ir Justynai Polakovskai, taip pat iš Lenkijos. Grupėje varžėsi 27 poros.

Lenkijoje – trys finalininkų poros iš Lietuvos

Dar vienos tarptautinės sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybos, kuriose Lietuvos šokėjai tapo finalininkais, šį savaitgalį vyko Dzinuveke (Lenkija).

Jaunimo standartinių šokių grupėje Nedas Mejeras ir Benita Kvietkauskaitė (Panevėžio „Rumba“) pateko į finalą ir užėmė ketvirtą vietą.

Aukso medalius šioje grupėje laimėjo Mateuszas Brzozowskis ir Justyna Mozdzonek iš Lenkijos, antra vieta atiteko italams Alessio Formisano ir Gioiai Giovanatti, o trečią vietą užėmė Robertas Andersonas ir Klaudia Paduch, taip pat iš Lenkijos. Grupėje varžėsi 19 porų.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupės finale šoko net dvi Lietuvos šokėjų poros. Matas Lukašovas ir Rugilė Monginaitė (Kauno „Santaka“) užėmė ketvirtą, o Robertas Urbonavičius ir Justė Povilaitytė (Elektrėnų „Reveransas“) - šeštą vietą.

Ir šios grupės nugalėtojais tapo M. Brzozowskis ir J. Mozdzonek, antrą vietą užėmė Maksimas Kravčenka ir Stephany Dany Zimmeck iš Latvijos, o bronzos medaliai atiteko lenkams Mateuszui Dorotui ir Karolinai Antczak. Grupėje varžėsi 15 porų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją