Ketvirtadienį Ąžuolas Bajoravičius vaikinų sprinto laisvu stiliumi kvalifikacijoje finišavo 21-as iš 58-ių slidininkų ir pateko į ketvirtfinalį. Jame lietuvis, distanciją baigė per 2 min. 17,50 sek. ir užėmė 5-ą vietą, o kelialapius į pusfinalį iškovojo tik pirmi trys sportininkai. Kitas Lietuvos atstovas Deimantas Kliševičius užėmė 31-ą vietą.

Merginų sprinto laisvu stiliumi kvalifikacijoje Martyna Biliūnaitė buvo 39-a ir į ketvirtfinalį nepateko.

Penktadienį biatlono mišrioje estafetėje Lietuvos rinktinė, kurią sudarė Raminta Dindaitė, Ana Jesipionok, Jokūbas Mackinė ir Nikita Romanovas, užėmė 11-ą vietą.

Pirma startavusi R. Dindaitė finišavo aštunta, tokią pačią poziciją išlaikė ir vos 2 papildomus šovinius išnaudojusi A. Jesipionok. J. Mackinei teko sukti baudos ratą ir jis nukrito į devintą vietą, o finišavus N. Romanovui, kuris suko 3 baudos ratus, Lietuvos rinktinė nukrito į 11-ą vietą.

Lietuviai, iš viso sukę 5 baudos ratus ir panaudoję 17 papildomų šovinių, distanciją įveikė per 1 val. 25 min. 53,9 sek. Nugalėtojais tapo rusai, finišavę per 1 val. 16 min. 39,3 sek., negavę nė vieno baudos rato ir išnaudoję 11 papildomų šovinių.

Lietuvos jaunimo rinktinė, baigusi savo pasirodymą Turkijoje, į Vilniaus oro uostą parskrenda sekmadienį, vasario 19-ą dieną 18 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją