Lietuva patyrė pirmą pralaimėjimą nusileidusi Lenkijai rezultau 10-15. Baltarusija įveikė Latvija 17-2.

Sekmadienį dėl trečios vietos žaidė Baltarusijos ir Latvijos rinktinės. Kaip ir tikėtasi pergalę nesunkiai rezultatu 16-2 šventė baltarusiai, kurie ir iškovojo bronzos medalius.

Dėl pirmos vietos rungėsi Lietuva ir Lenkija. Lietuviams pavyko pasiekti revanšą už šeštadienį patirtą pralaimėjimą - mūsiškiai šventė pergalę rezultatu 10-8 ir tapo 2013 m. Baltijos šalių čempionais.

Lietuvos vandesnvydžio rinktinė

Rezultatyviausiu (15 įv.) bei geriausiu šio čempionato žaidėju tapo Lietuvos rinktinės narys Janas Bakulo. Jis šiuo metu žaidžia ir treniruojasi Vokietijos Hanoverio komandoje.

Į šias varžybas turėjo atvykti Danijos, Švedijos ir Suomijos rinktinės, tačiau dėl organizacinių bei finansinių problemų šios ekipos turnyre startuos tik kitais metais. Baltijos pirmenybės turėtų tapti tradicinėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)