Dvikovą rezultatu 29:20 (16:10) laimėjo aikštelės šeimininkės rumunės ir kartu su Norvegijos rinktine, iškovojusios po vieną pergalę, pirmauja pirmoje grupėje.

Rumunių komandoje daugiausiai įvarčių pelnė lyderė Cristina Neagu (8 įv.), Valentina Ardean Elisei įmetė 7, o Gabriela Perianu - 5 įvarčius.

Lietuvos komandoje 6 taiklius metimus atliko Laima Bernatavičiūtė, po 4 - Diana Šatkauskaitė ir Audinga Kniubaitė, po 2 - Gabija Vidūnaitė ir Dovilė Ilčiukaitė, po 1 - Brigita Ivanauskaitė ir Greta Kavaliauskaitė.

Sekmadienį Europos čempionato grupės antrose rungtynėse mūsiškės Kaune Sporto halėje susitiks su daugkartinėmis pasaulio ir Europos čempionėmis Norvegijos sportininkėmis, kurios namuose trečiadienį lengvai įveikė Baltarusijos komandą 35:24 (19:13).

Susitikimo pradžia Kaune 13 val. ir joms teisėjaus Vengrijos arbitrų pora: Ferencas Bonifertas ir Viktoras Olahas. EHF inspektorius – Toivo Jarvė iš Estijos.

Į tol``esnį etapą iškops po dvi geriausias grupių komandas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)