Kaip praneša sportas.lt, draudžiamų medžiagų sportininko organizme buvo rasta mėginyje, paimtame po Austrijos rankinio lygos finalo serijos pabaigos.

31-erių A. Račkauskas buvo pasirašęs 3-ejų metų kontraktą su Insbruko „HIT Medalp Tirol“ ekipa, tačiau po šio įvyko sutartis buvo nutraukta.

„Norėčiau su juo pasišnekėti ir išsiaiškinti, kas įvyko. Andrius buvo puikus žaidėjas, vienas iš komandos lyderių, tačiau susidaro įspūdis, kad jis tiesiog netinkamu laiku atsidūrė netinkamoje vietoje“, – kalbėjo vienas iš Insbruko komandos vadovų Heinzas Oehleris.

Lietuvį palaikė ir „HIT Medalp Tirol“ treneris Stefanas Oehleris.

„Andriui tai yra tikra tragedija. Jis turėjo 3-ejų metų kontraktą su komanda, galėjo jaustis saugus, o dabar viso to neteko. Jei tik Andrius norės treniruotis kartu su komanda ir palaikyti sportinę formą, kodėl gi ne?“.

Tuo tarpu Insbruko ekipos prezidentas Thomasas Czerminas buvo gerokai kategoriškesnis.

„Andriui jau 31-eri ir jis turi žinoti, kas jam yra gerai, o kas blogai. Jei viskas priklausytų nuo manęs, tikrai nebenorėčiau Andriaus matyti šioje komandoje. Turime parodyti jaunajai kartai, kad toks žaidėjų elgesys yra nepriimtinas“.

A. Račkauskas su Insbruko klubu praėjusį Austrijos rankinio lygos sezoną suklupo tik finale. Lietuvis dažnai padėdavo ir šalies rinktinei.

Priminsime, kad šiemet „HIT Medalp Tirol“ klube rungtyniaus kitas lietuvis – Tomas Kraucevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)