Po trumposios programos sportininkai buvo penktoje vietoje, tačiau, puikiai atlikę laisvąją programą ir už ją gavę 99,02 balo, pateko tarp prizininkų.

Negana to, laisvojoje programoje už techniką teisėjai porai skyrė net 50,81 balo. Būtent taškai už techniką, kuriuos nustato Tarptautinė čiuožimo Sąjunga (ISU), lemia, kuriems sportininkams suteikiama teisė pasirodyti Europos ir pasaulio čempionatuose.

Tam, kad pora galėtų atstovauti Lietuvai 2016 m. pasaulio suaugusių čempionate, už techniką ji privalo surinkti bent 45 taškus.

Šių varžybų rezultatas ne tik patvirtina, kad šiai porais nebus sudėtinga tai padaryti, bet ir parodo aukštą jos čiuožimo lygį. Jau rudenį ši pora pradės startuoti svarbiausiose ISU suaugusiųjų varžybose ir čempionatuose.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją