Ypač sėkmingai porinio čiuožimo (9 poros) varžybas pradėjo 16-metė Goda Butkutė ir 24-erių Nikita Jermolajevas, kurie po trumposios programos su 45,34 taško užima trečią vietą. Tiesa, 45,34 taško turi ir ketvirtojoje pozicijoje esantys baltarusiai Tatjana Danilova bei Nikolajus Kamiančiukas.

Lyderiais tapo Vokietijos sportininkai Aliona Savchenko ir Bruno Massotas (76,30 balo) lenkiantys italus Nicolę Dellą Monicą ir Matteo Guarise'ą (65,36 balo).

Penktadienį trumpąją programą atliko ir 9 šokių ant ledo poros, o Lietuvai atstovaujantis 23-jų metų Taylor Tran bei Sauliaus Ambrulevičiaus duetas su 50,16 taško kol kas užima šeštą vietą.

Pirmauja Italijos šokėjai Charlene Guignard ir Marco Fabbris (67,44 balo), lenkiantys Natalią Kaliszek ir Maksimą Spodirevą (59,14 balo) iš Lenkijos bei Cecilią Toern ir Jussiville'ą Partaneną (55,58 balo) iš Suomijos.

Šeštadienį moterų varžybas pradės ir trys Lietuvos atstovės – 17-metė Aleksandra Golovkina bei 16-metės Elžbieta Kropa ir Deimantė Kizalaitė.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją