Delegatams buvo pasiūlyta politikos ir visuomenės veikėjo, buvusio Kauno miesto mero ir praėjusios kadencijos Seimo nario Eriko Tamašausko kandidatūra. Visi sąjungos nariai palaikė šią kandidatūrą. E. Tamašauskas jau daugiau nei metus su naujai išrinkta LMTS vadovybe ėjo viceprezidento pareigas.

Lietuvos muai thai sąjungos Vykdomojo komiteto nariai ir visa komanda išliko nepakitusi: Sąjungos generalinio sekretoriaus pareigas tęs Nerijus Lukšas, viceprezidento – Seimo narys Artūras Skardžius. Teisėjų kolegijos pirmininku liko tarptautinės kategorijos muai thai teisėjas Saulius Šeškevičius, o trenerių tarybos pirmininku – sporto klubo „Titanas“ prezidentas ir muai thai pradininkas Lietuvoje Marius Misiūnas.

Konferencijoje paminėtas buvusio Sąjungos prezidento N. Žuko atminimas, atsiminti jo viso gyvenimo nuopelnai, nuspręsta tęsti jo pradėtus darbus ir visomis išgalėmis siekti įgyvendinti iškeltus tikslus. Sekant gerbiamo prezidento pėdomis vykdomojo komiteto nariai toliau sieks stiprinti Lietuvos muai thai sąjungą ir pritraukti naujų narių, kelti Lietuvos sportininkų meistriškumą, užtikrinti, kad valstybei tarptautiniuose turnyruose atstovautų geriausiai šalies čempionatuose pasirodę kovotojai.

„Su visa komanda ir sportininkų bendruomene dirbsime siekdami ir toliau padėti sporto klubams ugdyti sportininkų meistriškumą, populiarindami šią sporto šaką ir tęsdami buvusio prezidento tradicijas bei įgyvendindami iškeltus uždavinius“ , – komentavo E. Tamašauskas.

Konferencijoje taip pat aptartas pirmojo projekto, siekiant įgyvendinti užsibrėžtus tikslus – kovos menų turnyro „Powerfight“ vystymasis ir ateities perspektyvos. Tartasi dėl bendrų siekių, principų ir idėjų plėtotės.

„Neabejoju, kad Nerijus džiaugtųsi matydamas tęsiamus jo projektus ir sulauktą jų sėkmę, tokį susidomėjimą dar prieš kelis metus jo galvoje užgimusia idėja ir dabartinį jos įgyvendinimą. Visą renginių ciklą skiriame gerbiamo prezidento atminimui, nes jis visuomet išliks mūsų širdyse kaip didis autoritetas“, – prisimindamas buvusį sąjungos prezidentą N. Žukauską kalbą užbaigė dešinioji jo ranka ir bičiulis generalinis sekretorius N. Lukšas.

Antrasis dvikovinių sporto šakų „Powerfight“ ciklo renginys įvyks jau š. m. vasario 28 d. Kauno Žalgirio arenos amfiteatre. Atskleidžiama, kad įvykusioje konferencijoje jau sudėti visi taškai ant „i“ ir visam metiniam turnyrų ciklui, kurio kulminacija organizatoriai žada labai nustebinti net išrankiausius ir daug ko mačiusius žiūrovus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)