Europos čempionato atrankos turnyrui Alytuje besiruošianti Lietuvos moterų tinklinio rinktinė pradeda draugiškų rungtynių seriją.

Į Lietuvos rinktinę šiemet pakviesto visos pajėgiausios šalies žaidėjas. Daugiausiai tinklininkių atvyko iš stipriausių Lietuvos ekipų Kauno „TK Kauno“ ir Jonavos „Achemos-KKSC“, o taip pat – užsienyje žaidžiančios Neringa Grikštaitė, Erika Kliokmanaitė, Valdonė Petrauskaitė, Monika Šalkutė.

Kaip teigė Lietuvos rinktinės vadovas Vidas Makauskas, šiuo metu su pagrindine komanda sportuoja 15 merginų, o pagrindinis 12-ukas paaiškės po draugiškų rungtynių Alytuje.

Dar po savaitės lietuvės skris į Kopenhagą, kur sužais dvejas draugiškas rungtynes su Danijos nacionaline komanda.

Taip pat buvo sudaryta antroji Lietuvos komanda, kuri Alytuje du kartus sužais su Lietuvos jaunių (iki 18 metų) rinktine.

Savaitgalio draugiškų rungtynių laikai:

penktadienis

16.00 Lietuva U18 – Lietuva-2
18.30 Lietuva – Estija

šeštadienis

11.00 Estija – Lietuva
16.00 Lietuva-2 – Lietuva U18

sekmadienis

12.00 Lietuva – Baltarusija

Lietuvos moterų rinktinės kandidatės: Urtė Andriukaitytė, Agnė Daunytė, Neringa Grikštaitė, Ieva Kazuraitytė, Erika Kliokmanaitė, Akvilė Kontvainaitė, Gintarė Mackevičiūtė, Viltė Makauskaitė, Liubov Makova, Vaiva Mikalkėnaitė, Rūta Mogenytė, Urtė Neimantaitė, Raminta Petrauskaitė, Valdonė Petrauskaitė, Monika Šalkutė, Rūta Staniulytė, Gintarė Stauskytė, Raimonda Strelkauskaitė, Karolina Uvarovaitė ir Inga Vainilavičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją