Sostinėje LEU „Šviesa-Eglė“ kovėsi su Kauno rajono HC „Garliava SM-CASCADA“ komanda, o uostamiestyje susitiko vietos „Dragūnas-Viesulas“ su Šiaulių SM „Dubysa-Salve“ kolektyvai.

Kaip ir reikėjo tikėtis, pajėgesni buvo favoritais laikyti HC „Garliava“ ir „Dragūno“ klubai.

Garliavos rankininkės svečiuose pranoko LEU „Šviesa-Eglė“ komandą rezultatu 38:25 (17:9), o klaipėdietės namie tik minimalia persvara 33:32 (17:18) palaužė atkakliai pasipriešinusias Šiaulių sportininkes.

LEU „Šviesa-Eglė“ komandai įvarčius pelnė: Viktorija Nadzeikaitė 7, Auksė Sviderskienė, Greta Sadauskaitė, Rasa Mikalonytė ir Indrė Norvilytė po 3, Asta Čižaitė ir Laura Lapinskaitė po 2, Ugnė Malinauskaitė ir Aleksandra Sidoravičiūtė po 1.

HC „Garliava SM-CASCADA“ kolektyve pasižymėjo: Diana Šatkauskaitė 12, Kamilė Bušaitė 9, Laima Bernatavičiūtė 6, Laura Masiulevičiūtė 5, Evelina Dževerakaitė ir Erika Drūlytė po 2, Ugnė Slavėnaitė ir Greta Rinkevičiūtė po 1 įvartį.

„Dragūno-Viesulo“ ekipoje išsiskyrė Brigita Ivanauskaitė, pelniusi 10 įvarčių. Skirmantė Pociūtė pridėjo 7, Roberta Ivanauskaitė – 6, Dovilė Mižutytė – 3, Fausta Abrutytė ir Austėja Rimkutė – po 2, Roberta Kairytė, Deimantė Briedytė ir Sofija Sokolova – po 1 įvartį.

Šiaulių SM „Dubysa-Salve“ rezultatyviai rungtyniavo: Goda Tuomaitė 10, Urtė Mockevičiūtė 9, Deimantė Pupšytė 4, Rūta Abramauskaitė ir Ramunė Poškutė po 2, Vaida Repečkienė, Deimantė Laurinavičiūtė ir Kornelija Stankūnaitė po 1 įvartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)