Baltarusiai pirmieji pasiekė įvartį po Konstantino Lastovieckio smūgio (11:48), o antrajame kėlinyje rezultatą padvigubino Artūras Kovrachas (35:03). Kėlinio pabaigoje kiekybinę persvarą išnaudojo ir rezultatą sušvelnino Danielius Bogdziulis (39:58, Arnoldas Bosas, Paulius Gintautas).

Lemiame kėlinyje pasižymėjo Pavelas Bojarčiukas (51:30). Lietuviai bandė gelbėtis: vartininką pakeitė žaidėju ir pusantros minutės žaidė šešiese, tačiau rezultato nebesušvelnino.

Šioje dvikovoje pirmą rungtynių pusę vartus gynė Simas Baltrūnas, o antrą – Donatas Žukovas.

Po rungtynių buvo mušami baudiniai. Visi penki lietuvių badymai buvo nesėkmingi, o varžovai visus penkis kartus nuginklavo D. Žukovą.

Lietuvos rinktinės trenerių štabas šeštadienį paskelbs, kuris vienas ledo ritulininkas liks Lietuvoje ir nevyks į Olandiją.

Sekmadienį ryte lėktuvu iš Vilniaus rinktinė išvyks į Eindhoveną, kur pirmadienio vakarą 21 val val. 30 min. žais pirmąsias pasaulio ledo ritulio čempionato I diviziono B grupės rungtynes su šeimininkais olandais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)