Sportininkus iš Lietuvos į varžybas delegavo: „2 Vilkai“ (Alytus), „Impulsas“ (Utena), „Kudo“ (Kaunas), „Muay Thai Empire“ (Klaipėda), „Okamis“ (Mažeikiai), „Pantera“ (Elektrėnai), „Pantera“ (Jurbarkas), „Patriot Gym“ (Vilnius), „Sparta Gym“ (Vilnius), „Status Unifight“ (Vilnius), „Tauras MMA“ (Šiauliai), „Tonusas“ (Kaunas), „Vendetta“ (Vilnius), „Viksoras“ (Vilnius), „Vilkas“ (Ukmergė), „Skusė Gym“ (Zarasai) ir „Žvėris Gym“ (Alytus).

Lietuvos kikboksingo federacija džiaugiasi, kad kikboksas Lietuvoje populiarėja, o mūsų šalies sportininkai tampa vis stipresni ir gali varžytis su pasaulio čempionais. Čempionato metu žiūrovai galėjo pamatyti daug techniškų aukšto lygio kovų, taip pat netrūko ir nokautų.

Čempionato metu galima buvo pamatyti sportininkus kurie sėkmingai pasirodo tarptautiniuose ir komerciniuose turnyruose.

Šis čempionatas pasižymėjo labai aukštu meistriškumo lygiu ir gražiomis kovomis. Baltarusijos rinktinės komanda atvyko gerai pasiruošusi ir delegavo daug pajėgių kovotojų, kurie yra daug kartiniai Europos ir pasaulio kikbokso čempionatų prizininkai ir nugalėtojai.

Ryškiausia šio čempionato žvaigždė buvo Jurijus Žukovskis (Baltarusija). Šis sportininkas yra 6 kartus pasaulio čempionato prizininkas, 2-kart Europos čempionas, 2-kart pasaulio profesionalų čempionas (versija W5), 7 kartus iškovojo pasaulio taurę. J. Žukovskis nesulaukė didelio pasipriešinimo ir tapo Lietuvos kikbokso čempionu.

Varžybose taip pat dalyvavo 7 kartus pasaulio kikbokso čempionas. baltarusis Sergejus Skiba.

Čempionate dalyvavo tituluota sportininkė Jelena Muratova. Ji - Europos kikbokso čempionė ir prizininkė, daugkartinė pasaulio kikbokso taurės turnyrų nugalėtoja ir pasaulio muai tai čempionė. J. Muratova finalo kovoje pirmame raunde 3 kartus pasiuntė varžovę į nokdauną ir tapo Lietuvos čempione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją