Mūsų komanda į Chihuahua atvyko porą dienų anksčiau prieš varžybas - aklimatizacijai. Lietuviams teko apsiprasti ne tik su meksikietišku maistu, karščiu bei drėgme, bet ir pajusti, ką reiškia žaisti 1400-1700 metrų virš jūros lygio. Meksikos beisbolo federacija mielai sutiko padengti maitinimo ir viešbučio išlaidas už papildomas dienas.

Lietuvos rinktinė dalyvavo čempionato atidarymo ceremonijoje. Mūsiškiai pirmo rato rungtynes žais „Estadio Monumental Chihuahua“ stadione, talpinančiame 15 tūkstančių žiūrovų.

Pirmame A grupės susitikime Lietuvos rinktinė 2:12 pralaimėjo Hondūrui.

Penktadienį Lietuva žais dvejas rungtynes su Italija ir Meksika, sekmadienį - su Bahamais, pirmadienį (rugpjūčio 20 d.) - su Taivaniu.

Pasibaigus pirmam ratui, nuo rugpjūčio 21 d., komandos pasiskirstys pagal pajėgumą. 1-2 vietas grupėse užėmusios komandos tęs kovą dėl medalių ir kovos dėl 4-6 vietų.

Likusios komandos, kurios varžysis dėl 7-16 vietų, persikels į mažesnius, bet vis tiek lietuviui sunkiai įsivaizduojamo dydžio, beisbolo aikštynus.

Pirmi rezultatai:

A grupė

Meksika - Taivanas - atidėtos;

B grupė

Indonezija - Brazilija - 0:21;
Kuba - Hong Kongas - 31:4.

C grupė

Ukraina - Nikaragva - 1:16;
Vokietija - Aruba - 6:18.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)